Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Napelem Sziasztok, napelemekk...

Napelem Sziasztok, napelemekkel kapcsolatban lenne kérdésem. Hogy lehet az hogy itthon 100euro felett van egy napelem panel ára, AliExpressen pedig pár euró? Nagy teljesítmény van hozzá oda írva. Nem értem az egészet ?

Figyelt kérdés

2022. okt. 31. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Én nem találtam semmilyen pár eurós darabot, esetleg egy linket kérhetnénk?
2022. okt. 31. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem az lehet a probléma, hogy a kérdező nagyon benézett valamit.

Egy termék árának fizetésénél, a szállítási díj is értendő. Vannak olyan eladók, akik a termék vonzóbb ára érdekében a költségek nagyobb részét a szállítási díjra csoportosítják át. Így első ránézésre sokkal barátságosabb a kép.

A termékek műszaki adatait illetően pedig érdemes fenntartásokkal kezelni.

Sajnos azok jellemzően túlzóak.

Ha van konkrét termék, linkeld be, megnézzük neked.

2022. okt. 31. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

valamit nagyon benézett a kérdező. Ez egy nem nagyon ismert márka, és most akcióban kb 160 ezerbe kerül egy 400 W-os panel

[link]

Ehhez vegyük még azt, hogy valószínű megvámolják, ÁFA-t, esetleg termékdíjat is kell fizetni.

Nálunk ennek a felébe se kerül egy SHARP, RISEN, YAsolar 410 wattos modul.

2022. okt. 31. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
alin ráírják a tenyérnyi napelemre, hogy 200W, csak itt, csak most, és még hajlítható is! Ha megnézel egy normál méretű panelt, az vagy nagyon drága, mert európai raktárból jön, vagy olcsó, de 2-3 hónap a szállítás Kínából, fizetheted a szállítási költséget, vámot, vámügyintézést és az ÁFÁ-t is.
2022. okt. 31. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Összekevered egymással a mW-ot és a MW-ot :)

1MW = 1000 kW = 1000*1000 W = 1000*1000*1000 mW

2022. nov. 4. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy itt van vám meg adó meg szállítási díj és vánkezelési (posta lehúzás) díj! + ott van a rohadék kereskedő, aki magyarországon olyan mint a fagyis= 2-3 hónap alatt akar egy évnyi hasznot megtermelni!

Vagyis SEGGFEJ!

2023. febr. 14. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!