Melyik a legjobb nyomtató?
Nekem pont Brother van.
Nagyon hangos. A papírt nagyon meggyötri (látszik a továbbító görgő lenyomata minden lapon ami átment rajta).
A festék fedettsége a papíron nagyon gyenge. Ami nem is lenne baj ha ezen lehetne állítani, de NEM(!!) lehet.
Illetve van erre hajazó beállítás de azt tökéletesen figyelmen kívül hagyja.
Nekem eddig egy lézer HP vált be a legjobban itthon.
Epson multifunkciós tintással kezdtem. Folyton fejet pucolt, akkor is ha alig nyomtattam, két hónap alatt elhasználta a patront a tisztításokkal akkor is, ha csak 20-30 oldalt nyomtattam.
Utána lett egy Samsung szines miltifunkciós lézer, hamar kezdett öregedni az OPC-dob, 7-8000 lap után már nagyon rondán nyomtatott.
Most már 7. éve egy multifunkciós kisirodai HP van (1536dnf) csak fekete, de a színes nyomtatás nem is hiányzik, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Olcsó az utángyártott toner, a toner tartalmazza a dobot, a szkenner síkágyas és lapbehúzós is, kétoldalasan nyomtat. Ennél több itthon nem kell. Na jó, a lapforgatós kétoldalas szkenner jó lett volna, de már nem fért bele a keretbe.
9 tűs epson.
Tökéletes. Soha nem fogy ki a tintapatron és nem kell tonert se cserélni benne.
"Nekem is Brother van, de nem tapasztaltam vele olyan negatívumokat, mint a 2-es"
Fórumokon is emlegetik hogy iszonyat hangos.
A nyomat gyenge takarása meg gondolom nem zavar ha nem akarsz NYÁK tervet nyomtatni vele...
Nyomtatason belül miben?
Mono lèzerben szerintem is a brother az ajánlott, nem válogatós a kellèkanyagokban, bármilyen utángyártottal elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!