Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb nyomtató?

Melyik a legjobb nyomtató?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy tudjon nyomtatni xd

2022. okt. 12. 22:08
 1/9 anonim válasza:
89%
A Brother jó minőségű lézer nyomtatókat gyárt, a belevaló toner sem túl drága, és sokáig elég.
2022. okt. 12. 22:24
 2/9 Szirty ***** válasza:

Nekem pont Brother van.

Nagyon hangos. A papírt nagyon meggyötri (látszik a továbbító görgő lenyomata minden lapon ami átment rajta).

A festék fedettsége a papíron nagyon gyenge. Ami nem is lenne baj ha ezen lehetne állítani, de NEM(!!) lehet.

Illetve van erre hajazó beállítás de azt tökéletesen figyelmen kívül hagyja.

2022. okt. 13. 06:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem eddig egy lézer HP vált be a legjobban itthon.

Epson multifunkciós tintással kezdtem. Folyton fejet pucolt, akkor is ha alig nyomtattam, két hónap alatt elhasználta a patront a tisztításokkal akkor is, ha csak 20-30 oldalt nyomtattam.

Utána lett egy Samsung szines miltifunkciós lézer, hamar kezdett öregedni az OPC-dob, 7-8000 lap után már nagyon rondán nyomtatott.

Most már 7. éve egy multifunkciós kisirodai HP van (1536dnf) csak fekete, de a színes nyomtatás nem is hiányzik, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Olcsó az utángyártott toner, a toner tartalmazza a dobot, a szkenner síkágyas és lapbehúzós is, kétoldalasan nyomtat. Ennél több itthon nem kell. Na jó, a lapforgatós kétoldalas szkenner jó lett volna, de már nem fért bele a keretbe.

2022. okt. 13. 08:25
 4/9 anonim válasza:
Nekem is Brother van, de nem tapasztaltam vele olyan negatívumokat, mint a 2-es
2022. okt. 13. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

9 tűs epson.

Tökéletes. Soha nem fogy ki a tintapatron és nem kell tonert se cserélni benne.

2022. okt. 13. 09:05
 6/9 Szirty ***** válasza:
100%

"Nekem is Brother van, de nem tapasztaltam vele olyan negatívumokat, mint a 2-es"

Fórumokon is emlegetik hogy iszonyat hangos.

A nyomat gyenge takarása meg gondolom nem zavar ha nem akarsz NYÁK tervet nyomtatni vele...

2022. okt. 13. 09:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a tapasztalat, mint a #3-asnál. Én is tintás Epsonnal kezdtem, most egy egyszerű monokróm HP lézerrel dolgozom. Ha színes kell, átugrok a fénymásoló boltba azt a pár lapot kinyomtatni, de elég ritka.
2022. okt. 13. 14:41
 8/9 NTBS ***** válasza:
Amelyik működik.
2022. okt. 13. 14:54
 9/9 Hintalow ***** válasza:

Nyomtatason belül miben?

Mono lèzerben szerintem is a brother az ajánlott, nem válogatós a kellèkanyagokban, bármilyen utángyártottal elmegy.

2022. okt. 14. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!