Ami ki van téve rossz müszaki cikkek a nagy üzletek pénztára közelében abbol lehet elvinni?
Milyen rossz műszaki cikkek vannak kitéve és hova?
Honnan tudod, hogy rosszak?
Boltokból általában el lehet vinni a termékeket. Azért vannak. Pénzért, azaz meg kell venni.
Azt meg hogy valami rossz, nem tudom honnan vetted. A bolt nem szerviz, a hibás terméket nem oda viszik vissza, hanem a márkaszervizbe.
Nem.
Az utcai lom, amit kitesznek lomtalanításkor, attól a pillanattól kezdve, hogy aki kivitte, letette a földre, a helyi hulladékgazdálkodást végző szervezet tulajdona. A lomisok sem vihetnék el hivatalosan.
Szerintem a kérdező az elektronikai hulladék gyüjtő ládára gondol.
A 7-esnek teljesen igaza van, az utcai hulladékgyűjtésnél ez a szabály. Nem biztos, de valószínüleg a boltokban gyűjtött hulladékra is valami hasonló érvényes.
Szerintem meg kell kérdezni a biztonsági őrtől, úgyis mindig ott téblábol, de nagy valószínűséggel azt fogja mondani, hogy nem lehet elvinni.
Ha szó nélkül elviszed, lehet, hogy nem csinálnak semmit, de akár fel is jelenthet, mert a bolt tulajdonában levő dolgot próbáltad meg elvinni, még ha hulladék is, és nincs értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!