Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ami ki van téve rossz müszaki...

Ami ki van téve rossz müszaki cikkek a nagy üzletek pénztára közelében abbol lehet elvinni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen rossz műszaki cikkek vannak kitéve és hova?

Honnan tudod, hogy rosszak?

2022. okt. 11. 14:29
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Ingyen, vagy hogy gondoltad? Szerinted dísznek rakják ki?
2022. okt. 11. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Boltokból általában el lehet vinni a termékeket. Azért vannak. Pénzért, azaz meg kell venni.

Azt meg hogy valami rossz, nem tudom honnan vetted. A bolt nem szerviz, a hibás terméket nem oda viszik vissza, hanem a márkaszervizbe.

2022. okt. 11. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Sok boltban átveszik a régi, használt műszaki cikkeket. Pl. pár éve a Media Markt-ban a hátsó raktárajtó mellé kellett odaraknom a régi mosógépet, de nem vette át hivatalosan senki, tehát ha azt valaki elvitte volna, nem biztos, hogy feltűnik bárkinek. Ettől függetlenül mindenképp kérdezd meg, hogy elviheted-e, de nem hiszem, hogy odaadnák.
2022. okt. 11. 18:33
 5/11 A kérdező kommentje:
miskolcon pl az obi ban van kis faláda,bele szokták tenni a rosz müszaki cikkeket,már vittem el onnan hosszabitot senki nem szolt érte,de volt kidobva már led tv is állitolag el lehet hozni,de az érdekelt volna hogy ez hivatalosan is engedélyezett e?
2022. okt. 11. 18:36
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

Az utcai lom, amit kitesznek lomtalanításkor, attól a pillanattól kezdve, hogy aki kivitte, letette a földre, a helyi hulladékgazdálkodást végző szervezet tulajdona. A lomisok sem vihetnék el hivatalosan.

2022. okt. 11. 18:39
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha nincs odaírva, akkor nem. Egyáltalán nem biztos, hogy selejt. Ez lopás.
2022. okt. 11. 18:42
 8/11 puritan ***** válasza:
85%

Szerintem a kérdező az elektronikai hulladék gyüjtő ládára gondol.

A 7-esnek teljesen igaza van, az utcai hulladékgyűjtésnél ez a szabály. Nem biztos, de valószínüleg a boltokban gyűjtött hulladékra is valami hasonló érvényes.

Szerintem meg kell kérdezni a biztonsági őrtől, úgyis mindig ott téblábol, de nagy valószínűséggel azt fogja mondani, hogy nem lehet elvinni.

Ha szó nélkül elviszed, lehet, hogy nem csinálnak semmit, de akár fel is jelenthet, mert a bolt tulajdonában levő dolgot próbáltad meg elvinni, még ha hulladék is, és nincs értéke.

2022. okt. 11. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Néhányszor már láttam, hogy amikor az üzletben szedik össze a kiürült papírdobozokat, akkor szó nélkül odaadják neki, amelyiket kéri, de ez kicsit más, mint amire a kérdező utal.
2022. okt. 16. 08:23
 10/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Nagy üzletek nem adnak ingyen semmit sem.
2022. okt. 19. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!