Din csatlakozó hálózati adapterét keresem, hol rendelhető?
Ha jól tudom ez Din csatlakozó amit alábbi linket küldtem
Ehhez keresek hálózati adaptert, mert nincs már meg elveszett, vennék hozzá másikat aki tud bolti linket küldjön
#11-nek:
Ne szemétkedj. XD
#10-nek:
Levágsz valamilyen gépről egy minél hosszabb kábelt, ...
Hagyjuk.
Rendeld meg amit linkeltem, és kérj meg egy villanyszerelőt, hogy csinálja meg neked. Te inkább ne barkácsolj, mert rázós élményben lehet részed.
Azért kérdeztem hogy mennyit ér meg a kérdezőnek.
Már innen a gyakoriról sokaknak javítottam olyan dolgokat, amit máshol nem vállaltak. Vagy lehet hogy megcsinálták volna, csak a kérdező azt se tudta megmondani hogy mit akar konkrétan. Mondjuk nála is kell használni a harapófogót, nem mondom ...
#14-nek:
Akkor nem rontom az üzleted. Neki mindenáron az kell, hogy a tápegységben legyen az aljzat.
Szerzel vagy veszel egy ilyen "anyát", bevarázsolod egy inverteres tápba, osz't jónapot. Mindenki boldog.
Kérdező, biztos vagy te a LED-ben? Mert a felirat alapján egy GU4 foglalatú 10 wattos halogén izzó lehet benne. A halak megfelelő "működéséhez" a halogén izzó hője is kell. A cimke is 2002-es gyártási dátumra utal, akkor még nem voltak ennyire elterjedve a LED-ek.
Vagy már cserélted benne a fényforrást?
Veszel egy ilyen dugót:
Veszel egy 12 voltos tápot, ha tényleg LED van benne, elég az 500mA-es, ha izzós akkor erősebb kell:
Vótmá.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Ott is írtam már hogy vágd le róla az ezeréves csatit és szerelj rá egy olyat, amihez kapsz tápegységet.
Pl. [link]
Megpucolod a vezeték végét és egy csavarhúzóval rá tudod szerelni, csak a polaritásra kell figyelned.
Persze ha neked mindenképp az eredeti dugó kell, akkor figyeld a lomtalanításokat, aukciós oldalakat, hátha felbukkan egy olyasmi táp, mint amit elhagytál, jobb ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!