Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megnyaltam az áramot! Lehet...

Megnyaltam az áramot! Lehet bajom?

Figyelt kérdés

Tudom hogy rettenetesen ostoba és felelőtlen történetem van amit nagyon sajnálok!

Van egy kisbabám, 11 hónapos. Mindig odafigyelek rá, viszont pont pakoltam el a ruháit, és mikor elfordultam, lerántotta az asztalról a bedugott telefontöltőt. Mikor oda néztem félig a szájához emelte. Annyira bepánikoltam, hogy reflexbol odaszaladtam és be kaptam a 12Voltos töltőt hogy csip-e. Megcsípte a szàmat enyhén. Ez délelőtt volt azóta jól vagyok. Gondoltam csak csípés nem aggódtam eddig csak pont olvastam itt ma egy másik topikot ahol az utolsó hozzászólások a írták, hogy a nyelv jobban vezető az àramot.

Mikor nyugodhatok meg?

2022. szept. 24. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Az áram nem vegyszer, nem baktérium, nem radioaktív.

Azonnal hat.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt.

Csak más a fogása.

2022. szept. 24. 21:38
 12/17 Menőcsajszi72 válasza:
100%
Semmi bajod sem lesz! 😉😉😉
2022. szept. 24. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Pitvar fibrilláció nem azonnal okoz szívleállást, ezért is szokták megfigyelésre EKG-ra kötni az áramütötte pácienseket.
2022. szept. 24. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
A 12 Volt nem áramütés kategória. Azzal csak megbizserrenti még a pitvar fibrillációt is.
2022. szept. 24. 21:46
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem csak a feszültség számít, hanem az áramerősség is.
2022. szept. 25. 02:21
 16/17 Salx Narval ***** válasza:
92%
Ne bizonytalanítsátok el szegényt.:D Kérdező legyél teljesen nyugodt a babádnak és neked sem lesz semmi bajod attól a kis csípéstől eltekintve amit éreztél. Minden esetre azért ne kapj be mindent amit a gyerek a szájába vesz.:D Később használjatok a szabadon lévő ,ill számára is elérhető helyen lévő konnektoroknál, hosszabbítóknál gyerekbiztos vakdugókat mert azokban már tényleg veszélyes áram van.
2022. szept. 25. 03:22
 17/17 Szirty ***** válasza:
67%

"Az áramütésnek nincs lappangási ideje."

A másodlagos hatásának bizony van! Akit durvább áramütés ért de túlélte, azt az intenzív osztályra viszik műszeres megfigyelésre.

2022. szept. 25. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!