Megnyaltam az áramot! Lehet bajom?
Tudom hogy rettenetesen ostoba és felelőtlen történetem van amit nagyon sajnálok!
Van egy kisbabám, 11 hónapos. Mindig odafigyelek rá, viszont pont pakoltam el a ruháit, és mikor elfordultam, lerántotta az asztalról a bedugott telefontöltőt. Mikor oda néztem félig a szájához emelte. Annyira bepánikoltam, hogy reflexbol odaszaladtam és be kaptam a 12Voltos töltőt hogy csip-e. Megcsípte a szàmat enyhén. Ez délelőtt volt azóta jól vagyok. Gondoltam csak csípés nem aggódtam eddig csak pont olvastam itt ma egy másik topikot ahol az utolsó hozzászólások a írták, hogy a nyelv jobban vezető az àramot.
Mikor nyugodhatok meg?
"Mikor nyugodhatok meg?"
Máris.
"A töltő 12V ír lehet azért mert gyorstolto."
Ami gyorstöltéskor 12V.
"Megnyaltam az áramot! Lehet bajom?"
Amíg ide írogatsz, nem lehet nagy bajod ... ha mégis, nem a töltő nyalogatástól.
A telefontöltő csak 5 voltos, a 12 volt csak akkor "aktiválódik", ha olyan készülékbe dugják, ami támogatja.
Bevált otthoni praktika, hogy a 9 voltos elem töltöttségét is nyalással ellenőrzik. Az sem okoz semmit, ez meg annak kb. a fele.
Persze egy hibás töltő okozhat gondot, szóval azért ha egy mód van rá ne nyalogass semmilyen hálózatba dugott eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!