Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 1 éves megnyalta a ceruzaeleme...

1 éves megnyalta a ceruzaelemet. Lesz valami baja?

Figyelt kérdés

Mindig nagyon figyelünk, hogy ne kerüljön a keze ügyébe apró játék, elem, pénzérme, stb. Most mégis megtörtént a baj, hozzájutott egy ceruzaelemhez, aminek a végét bekapta. Nem folyt ki az elem, nem is látok rajta különösebb sèrülést, nagyon pici rágásnyom van a borításán.

Lehet valami baja a gyermeknek?

#elem #Megnyalta az elemet
2021. nov. 19. 10:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Szerinted, most őszintén, józan paraszti ésszel, mi baja lehetne belőle? De komolyan kérdezem, mi a félelmed.
2021. nov. 19. 10:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz érdemleges választ adni, inkább maradj csendben!
2021. nov. 19. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Mi lehetne, ha nem folyt ki?

Egyébként én a rácsos ágyban az akkori szoci kifolyós elemeket is megkóstoltam, miután szétszedtem a zsebrádiót. Ma is emlékszem az ízére, de bajom nem lett. Lehet ennek hatására lettem villamosmérnök. 🤣

2021. nov. 19. 10:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyébként egyes értelmes választ adott. Aki ilyen arrogánsan reagál, inkább választ sem érdemel.
2021. nov. 19. 10:46
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

áá önélzetes a kis a latol'

amúgy nem

2021. nov. 19. 10:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem meg, aki kérdésre újabb kérdéssel reagál az nem válasz.
2021. nov. 19. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert próbállak gondolkodásra sarkallni? Bocs. Akkor maradj tudatlan. Nehogy átgondold józan ésszel, hogy mégis mi baja lehet.
2021. nov. 19. 10:50
 8/11 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ha nem tudsz érdemleges választ adni"

Adott. Semmi baja nem lesz.

2021. nov. 19. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
ad #2: sokszor a túlságosan tömören megfogalmazott kérdés nem kellően világos a megválaszoló számára, ezért tesz fel kérdést, hogy a kiegészítő információ birtokában hasznos választ tudjon adni. Jelen esetben nyilvánvalóan erről van szó. Régebben a 4,5 V-os laposelemnél az elem töltöttségét lehetett megvizsgálni azzal, hogy az ember a nyelvét egyszerre érintette hozzá a két lapos réz fülecskéhez és akkor erős csípés formájában megérezte az egyenáram hatását. Rúdelemnél ez a kialakítás miatt nem lehetséges.
2021. nov. 19. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:
9, de attól sem lesz baj. Mivel nekünk nem volt még cseréptelefonunk, mi ilyen alja dolgokkal játszottunk, mint laposelemnyalogatás, a másik megcsípetése csengőtrafóval.
2021. nov. 19. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!