Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mekkora a 10.000 V-os magasfes...

Mekkora a 10.000 V-os magasfeszültségű kábel átmérője?

Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 13:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tehát így jött ki az eredmény

... Erre lettem volna kíváncsi

2022. szept. 16. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

„Vegyünk például egy fázisfeszültséget: U AB = 400 V”

Ha neked lenne egy „csöpp kis eszed”, akkor tudhatnád, hogy az UAB=400 V nem fázisfeszültség, hanem vonali feszültség. Aztán hol van itt az elektrosztatikus erő? Sehol. A számítás áttekinthetetlen, trehány módon egymásra van hányva, különben is egy zagyvaság az egész.

„Tehát így jött ki az eredmény

... Erre lettem volna kíváncsi”

Ezt kérdezted: „Mekkora a 10.000 V-os magasfeszültségű kábel átmérője?”

A te „nagyszerű” számításodban sehol nem látni erre a kérdésre a választ. Ha te ilyen szuper okos vagy, hogy tudod a választ (legalábbis azt hiszed, hogy tudod), akkor minek kérdezel?

2022. szept. 16. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Újabban széttrollkodja a fórumot valami önigazoló vérpistike.

Rendszeresen feltesz valami hülye kérdést, alig várja a válaszokat, hogy mindenkiről bebizonyíthassa, hogy hülye, és ő egyedül okos.

2022. szept. 16. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő szimulálta a törött kijelzős telefont is, amit 2 összeragasztott egérrel mentett le ...
2022. szept. 18. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!