UTP kábel 15 méter másik szobába, hogyan?
Van előreszerelt 15 méteres kábel.
Vágd le az egyik csatlakozóról a törésgátlót, tekerj rá kis szigetelőszalagot és úgy húzd át. Nem kell szerelgetni, krimpelgetni.
Itt a számtech boltban csinálnak kábelt olyan hosszút amilyet kér a vevő.
Szerintem máshol is van ilyen lehetőség.
Honnan a pitából tudnánk?? Nem látjuk hol kell elvezetni, mi van ott, szekrény, fal, gipszkarton, álmennyezet, csövek stb. ?????
Olyan nincs, hogy egy RJ45-ös ne férjen át. Akkora furatot kell csinálni. Ha csúnyán sikerül, akkor kell rá venni takaró dugót.
De ha ennyire bizonytalan vagy, akkor ne állj inkább neki. Mi van ha elfúrod a falban a villanyvezetéket, vagy ki tudja még mik mennek ott. Nagy kárt tudsz csinálni ha nem tudod mit csinálsz.
A flat kábelt én nem húznám át tököm babon, szerintem az nem annyira erős. Jól néz ki, de gyengusz.
A "hogyan?" és a "Tippek?" nem erről szól? Akkor tedd fel konkrétabban!
De a lényeg, hogy annál részletesebben ahogy többen is leírtuk, a hely ismerete nélkül nem tudunk válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!