UTP kábel 15 méter másik szobába, hogyan?
Figyelt kérdés
Először is kellene kb 15m utp, végére két csatlakozó, ami nem forrasztott, mert kis helyeken kellene átvezetnem. 100m-nél kisebb kiszerelést nem nagyon találtam egyszerű kábelből, max egy forrasztott kiszerelésű két végét vághatnám le, és tennék rá utólag csatlakozót. Tippek?2022. szept. 1. 09:38
11/17 anonim válasza:
"amire nekem kell"
És mire kell? Azt még nem árultad el.
12/17 anonim válasza:
De figyelj már, ha csatlakozó nem fér át, akkor miért a kábel alakjával akarsz variálni? A csatlakozó azon is pontosan ugyanolyan. Mindenképpen le kell vágni a végét vagy szereletlen kábelt venni és utólag krimpelni rá dugót.
13/17 anonim válasza:
És a #4-es szerintem a rögzítő pöcök lefogatására gondolt szigszalaggal, nem a törésgátlóra. A törésgátló az a dugó mögötti harmonika.
15/17 anonim válasza:
Nem muszáj a végéről levágni a dugót. Lehet a kábelt a közepén is elvágni, a lyukon a dugótlan végét visszahúzni.
Olyan helyen, ahol takarásban van és hozzá lehet férni megtoldani az ereket.
Színre szín ...
16/17 anonim válasza:
Oké, van egy 15 méteres falszakasz. Tegyük fel kettévágja a kábelt pontosan középen, ahogyan ajánlod. A kábel felét behúzza, 7,5 méter mélyen bent lesz valahol a falban. Azt utána hogyan akarod megszerelni? Bedugsz a csőbe egy orvosi endoszkópot vagy mi?
17/17 anonim válasza:
Hihhhhetetlen, hogy egy telibevert utp kábelen ennyit lehet szenvedni :D
Szervezzünk egy offtopik találkozót! Elmegyünk Kérdezőhöz, felmérjük a helyet, ő vesz sört meg kukipufit. Nekem van kábelem, valaki hozzon krimpelőfogót meg csatlakozókat. Megcsináljuk neki. Ha van festő ő is jöjjön, hátha le kell javítani a falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!