Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » UTP kábel 15 méter másik...

UTP kábel 15 méter másik szobába, hogyan?

Figyelt kérdés
Először is kellene kb 15m utp, végére két csatlakozó, ami nem forrasztott, mert kis helyeken kellene átvezetnem. 100m-nél kisebb kiszerelést nem nagyon találtam egyszerű kábelből, max egy forrasztott kiszerelésű két végét vághatnám le, és tennék rá utólag csatlakozót. Tippek?

2022. szept. 1. 09:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"amire nekem kell"

És mire kell? Azt még nem árultad el.

2022. szept. 3. 22:38
 12/17 anonim ***** válasza:
De figyelj már, ha csatlakozó nem fér át, akkor miért a kábel alakjával akarsz variálni? A csatlakozó azon is pontosan ugyanolyan. Mindenképpen le kell vágni a végét vagy szereletlen kábelt venni és utólag krimpelni rá dugót.
2022. szept. 3. 23:01
 13/17 anonim ***** válasza:
És a #4-es szerintem a rögzítő pöcök lefogatására gondolt szigszalaggal, nem a törésgátlóra. A törésgátló az a dugó mögötti harmonika.
2022. szept. 3. 23:02
 14/17 anonim ***** válasza:
2022. szept. 4. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem muszáj a végéről levágni a dugót. Lehet a kábelt a közepén is elvágni, a lyukon a dugótlan végét visszahúzni.

Olyan helyen, ahol takarásban van és hozzá lehet férni megtoldani az ereket.

Színre szín ...

2022. szept. 4. 20:37
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Oké, van egy 15 méteres falszakasz. Tegyük fel kettévágja a kábelt pontosan középen, ahogyan ajánlod. A kábel felét behúzza, 7,5 méter mélyen bent lesz valahol a falban. Azt utána hogyan akarod megszerelni? Bedugsz a csőbe egy orvosi endoszkópot vagy mi?
2022. szept. 4. 22:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Hihhhhetetlen, hogy egy telibevert utp kábelen ennyit lehet szenvedni :D

Szervezzünk egy offtopik találkozót! Elmegyünk Kérdezőhöz, felmérjük a helyet, ő vesz sört meg kukipufit. Nekem van kábelem, valaki hozzon krimpelőfogót meg csatlakozókat. Megcsináljuk neki. Ha van festő ő is jöjjön, hátha le kell javítani a falat.

2022. szept. 5. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!