Milyen okosórát/aktivitás mérőt ajánlanátok?
Általános egészség monitorozásra illetve futáshoz, kerékpározáshoz keresek okoseszközt Samsung telefonomhoz. Néhány számomra fontos szempont:
- gps tracking
- nfc
- üzemidő
- max. 70 ezer Ft
- ne legyen túl nagy méretű
- ne csak egy általános aktivitásmérő legyen ami adatot gyűjt, néhány kényelmi funkciót is szeretnék
Ami logikus választás lenne az ökoszisztéma miatt az a Samsung galaxy watch 4 40 mm, de az alig 1 napos üzemidőt nem tartom élhetőnek, annak meg nincs értelme, hogy mindent kikapcsolok rajta, hogy kisajtoljak belőle 1,5 napot.
A másik kiszemeltem a Fitbit charge 5 ami félúton van egy okoskarkötő és egy okosóra között. Minden szempontnak megfelel, a tudása sem elhanyagolható. Ami negatívum, hogy annyit nem tud, mint az árban hasonló watch 4, és inkább aktivitásmérő talán, mint óra.
Tudom - tudom, ennyi pénzért ne legyenek illúzióim, de mit gondoltok? Ti melyiket választanátok? Esetleg mást?
Nyugodtan írhattok tapasztalatot is.
Nekem fitbit Charge 4-em van, alig várom, hogy végre elromoljon, és vehessek egy Samsung órát.
Igazából az óra tök jó, meg vagyok vele elégedve. A 2-vel kezdtem, aztán amikor elromlott, akkor a 3-t vettem meg, aztán utána a 4-et, csak rá egy héttel megvette az egész fitbitet a Google. Az óra még mindig jó, de az app hozzá nekem már nagyon nem szimpatikus. Viszont az az okosóra-funkcióit nem érinti, szóval simán látom az órán az sms-t, hívást, WhatsApp üzeneteket... (nekem is samsung telefonom van).
Ha nagyon a sport kell, akkor Polar vagy Garmin, de egyébként Watch 4 vagy 5.
Nekem van olcsó Polarom, futáshoz kell, mert külső pulzuspánthoz nem csatlakozik a Samu. Amúgy a nap folyamán a Samut használom és imádom. Az egészségi funkciói is jók.
Polart nem ismerem, a Garmin szóba jöhetne, de az a kategória 200-tól kezdődik.
Még esetleg a watch 4 44 mm, annak valamivel nagyobb az akksija. Az 5-ös nekem most túl drága.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!