Az aktivitásmérő miatt fontos, hogy folyamatosan be legyen kapcsolva az iPhone-omon a bluetooth?
Nem szívja a bluetooth az akksit. El kéne már felejteni ezt a régi beidegződést. Az első 1-2 generációs bluetooth tényleg szlopálta az akksit feleslegesen, de ma már alig-alig fogyaszt valamit. Én évek óta ki sem kapcsoltam :D
Egyébként meg próbáld ki! A fene sem ért a hulladék xiaomi vacakhoz. Az apple watch menti az adatokat akkor is amikor nem kapcsolódik az iPhonehoz, de hogy ez a cucc is így csinálja-e nem tom. Teszteld le éjszaka és meglátod.
"éjjelre kikapcsolom az iPhone-on a bluetooth-t, az óra rajtam marad az alvás miatt és reggel pedig visszakapcsolom a bluetooth-t"
A bluetooth-nak nem kell kialudnia magát, mehet éjszaka is.
Kedves Harmadik!
Tudom, hogy nem kell “kialudnia magát”. De mivel a WiFi-t kiszoktam kapcsolni éjjelre, hogy ne villanjon fel folyamat a telefonom az értesítések miatt, így ekkor már automatikusan a bluetooth-t is kiszoktam nyomni.
Nekem egy SmartWatch van ami szintén Bluetooth szinkronizálja magát Az Androidos telefonommal ,a Bluetooth csak annyi ideig van bekapcsolva amíg szinkronizálja magát a SmartWatch az applikációval .
Szerintem nyugodtan kapcsold ki Bluetooth éjszakára .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!