Melyik része gyenge a PC-mnek? (ETS 2)
Elkezdtem újra Euro Truck Simulator 2-vel játszani a PC-n, de bizonyos helyeken erősen mutatja, hogy nem bírja a játékot. Például, Angliában 40-60 FPS között mozog a játék, míg Svájc, Ausztria környékén aligha megvan 30 FPS. Jelenleg fut a Hannoveri esemény, ott is nagyon alacsony az FPS. Erre még rátesz egy lapáttal, és 15-20 másodpercekre képes "befagyni" a játék többször egymás után. Ilyenkor tölti be a következő pályarészleteket. Ezek a nagy akadások csak az újradolgozott területeken állnak fenn. Mint ahogy Mondtam, Angliában hibátlanul fut a játék, tudtommal az a terület nem kapott felújítást. Ez azért is zavar, mert gondolkodom a "Map Booster" DLC megvásárlásán, azok a pályarészek is valószínűleg így akadnának.
Közepes beállításon játszom 1920x1080 pixeles felbontásban. De ha ezeket a beállításokat lejjebb veszem, akkor sem változik sokat a játékélmény, ugyanúgy akad, ráadásul nagyon rosszul néz ki, kiolvashatatlan a műszerfal is.
A PC:
Alaplap: Dell Inc. 0XC7MM
CPU: Intel Core i7 870 @ 2.93 GHz (+Turbo @ 3.60 GHz)
RAM: SK Hynix 4x2 GB Dual-Channel DDR3 @ 664 MHz
VGA: NVIDIA EVGA GeForce GTX 550Ti 1GB
HDD: 500GB Seagate Barracuda 7200RPM
Videókártya nagyon gyenge, azzal csoda hogy még ennyi fps-ed is van. Ram se túl sok de az még a közepes kategória, SSD nem ártana szerintem.
Vegyél egy legalább 4GB kártyát, meg még egy kis ramot ha belefér a büdzsébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!