Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik része gyenge a PC-mnek?...

Melyik része gyenge a PC-mnek? (ETS 2)

Figyelt kérdés

Elkezdtem újra Euro Truck Simulator 2-vel játszani a PC-n, de bizonyos helyeken erősen mutatja, hogy nem bírja a játékot. Például, Angliában 40-60 FPS között mozog a játék, míg Svájc, Ausztria környékén aligha megvan 30 FPS. Jelenleg fut a Hannoveri esemény, ott is nagyon alacsony az FPS. Erre még rátesz egy lapáttal, és 15-20 másodpercekre képes "befagyni" a játék többször egymás után. Ilyenkor tölti be a következő pályarészleteket. Ezek a nagy akadások csak az újradolgozott területeken állnak fenn. Mint ahogy Mondtam, Angliában hibátlanul fut a játék, tudtommal az a terület nem kapott felújítást. Ez azért is zavar, mert gondolkodom a "Map Booster" DLC megvásárlásán, azok a pályarészek is valószínűleg így akadnának.

Közepes beállításon játszom 1920x1080 pixeles felbontásban. De ha ezeket a beállításokat lejjebb veszem, akkor sem változik sokat a játékélmény, ugyanúgy akad, ráadásul nagyon rosszul néz ki, kiolvashatatlan a műszerfal is.

A PC:

Alaplap: Dell Inc. 0XC7MM

CPU: Intel Core i7 870 @ 2.93 GHz (+Turbo @ 3.60 GHz)

RAM: SK Hynix 4x2 GB Dual-Channel DDR3 @ 664 MHz

VGA: NVIDIA EVGA GeForce GTX 550Ti 1GB

HDD: 500GB Seagate Barracuda 7200RPM

2022. szept. 11. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
A VGA is elég gyenge, de a HDD-t kellene minimum SSD-re cserélni, és arról futtatni a játékot
2022. szept. 11. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden is gyenge. És ezt nem viccből mondom.
2022. szept. 11. 18:06
 3/4 anonim válasza:
100%

Videókártya nagyon gyenge, azzal csoda hogy még ennyi fps-ed is van. Ram se túl sok de az még a közepes kategória, SSD nem ártana szerintem.

Vegyél egy legalább 4GB kártyát, meg még egy kis ramot ha belefér a büdzsébe.

2022. szept. 11. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Videókártya. Elég egy kb. 50-60 ezer forint körüli GTX 1050 Ti és már magas/full grafikán is jól fog menni 60FPS körül. A processzor is elég gyenge, fog is okozni bottlenecket egy jobb videókártya mellett, illetve ahogy előttem írták, a RAM is kevés (és gyenge). Kicsit költeni kéne rá, 100 ezer forintból már egy kellemes játékélményt nyújtó konfiggá lehet alakítani a dolgot. Addig is, próbáld meg 720p-re lejjebb venni a felbontást. Sokkal rosszabb nem lesz, viszont a gépnek sokat számít. Ha ez is kevés, akkor 480p, ami még mindig jobb a szaggatásoknál és az élvezhetetlen grafikánál. Tapasztald ki!
2022. szept. 11. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!