Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a vezérlőmnek?

Mi lehet a baja a vezérlőmnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kis baj az elektromos kerékpárommal(hall jeladós), nem forog a kerék, csak ha ráhúzok 5-6-szor gyorsan a gázkarra, biztosan nem gázkar hibás mert vettem egy másikat is és azzal is ugyanez a hiba jelenség, esetleg lehet hogy rosszul van bekötve a Hall jeladó? De úgy gondolom hogy jól van bekötve, mert ha rádugom a tanító vezetéket akkor forog a kerék folyamatosan, de a gázkarral csak pár másodpercre, azzal a módszerrel amit le írtam. Mi lehet a baja? Esetleg valakinek volt már ilyen hibajelensége?
2022. szept. 3. 14:15
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
vezerlon belul is lehet gond
2022. szept. 3. 14:21
 2/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

van valami tipuskodja? ird le milyen vezerlo

altalaban foleg olcso vezerloket valami jobbra cserelnek

es olcson is vannak

2022. szept. 3. 15:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát ez egy kínai vezérlő, a típusát nem tudom, mivel az adattábla már akkor levolt kopva mikor hozzám került, de ha jól emlékszem 48V 350W-os
2022. szept. 4. 01:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!