Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fi relé le van plombázva, ezt...

Fi relé le van plombázva, ezt csak szolgáltató bonthatja meg? Eon- Hajdú-Bihar megye

Figyelt kérdés

2022. szept. 3. 13:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%

Mondjuk 300 mA-s FI relével nem sokra mész, mert az életedet nem fogja megvédeni, mert 120 mA már halálos, és akkor még vígan nem old le. Lakásokat 30mA-s áramvédőkapcsolóval szoktak védeni.

Amúgy is ez egy régi keletnémet cucc, minimum 32 éves, egyáltalán nem biztos, hogy tudja még az előírt leoldásim értéket, ideje lenne kicserélni.

2022. szept. 3. 15:10
 12/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
tiszta ujnak tunik, mintha ma csinaltak volna meg
2022. szept. 3. 15:13
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

"Mondjuk 300 mA-s FI relével nem sokra mész"

Közvetlen érintésnél nem. De a FI relé alapfeladata az a védővezetős érintésvédelem kikapcsoló szerve. Arra meg mindegyik szokásban volt és lett FI relé sokkal jobb, mint a túláramvédelem. Pláne TT rendszereknél.

2022. szept. 3. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:

#13 Azért nekem már segített a 30 mA-es FI-relé.

Kettős szigetelésű készülékben hibát kerestem, és muszáj volt feszültség alatt. Mellényúltam, mire az áramütés mint érzés a tudatomig eljutott már le volt oldva.

2022. szept. 3. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy nem érted, miket írtak itt előtted, de ha óhajtod, mondatonként elmagyarázom holnap délelőtt.
2022. szept. 3. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Én értem, te nem érted. Magadnak magyarázd el. Nem vagyok kíváncsi rá. Tudod, te már valószínűleg túl sokat osztottad az észt, és neked már nem maradt. És leszarom hány éve vagy villanyszerelő.
2022. szept. 3. 23:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Amikor valaki nem érti, mit olvas, és már benne van egy keréknyomban. :D
2022. szept. 5. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!