Fi relé le van plombázva, ezt csak szolgáltató bonthatja meg? Eon- Hajdú-Bihar megye
Mondjuk 300 mA-s FI relével nem sokra mész, mert az életedet nem fogja megvédeni, mert 120 mA már halálos, és akkor még vígan nem old le. Lakásokat 30mA-s áramvédőkapcsolóval szoktak védeni.
Amúgy is ez egy régi keletnémet cucc, minimum 32 éves, egyáltalán nem biztos, hogy tudja még az előírt leoldásim értéket, ideje lenne kicserélni.
"Mondjuk 300 mA-s FI relével nem sokra mész"
Közvetlen érintésnél nem. De a FI relé alapfeladata az a védővezetős érintésvédelem kikapcsoló szerve. Arra meg mindegyik szokásban volt és lett FI relé sokkal jobb, mint a túláramvédelem. Pláne TT rendszereknél.
#13 Azért nekem már segített a 30 mA-es FI-relé.
Kettős szigetelésű készülékben hibát kerestem, és muszáj volt feszültség alatt. Mellényúltam, mire az áramütés mint érzés a tudatomig eljutott már le volt oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!