Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Budapesten hol találok olyan...

Budapesten hol találok olyan boltot, ahol ki tudnám próbálni a fej/fülhallgatókat?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne mert fülhallgatót vagy fejhallgatót szeretnék venni, és nem tudom eldönteni hogy melyiket érdemes. A shure se846 és a denon ah-d7200 között lenne a választás. Visszaküldésre sajnos a higiénia miatt nincs lehetőség. Van valakinek esetleg valami tapasztalata? Hétköznapi zenehallgatásra használnám mobillal, de azt hiszem én is audiofil vagyok vagy lettem.

Nagyon köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 2. 06:30
 1/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Miért pont ezeket szemelted ki? Budapesten a Denon boltban (Allee) vannak kirakva fejesek, talán van DH7200 is. Jó pár éve kipróbáltam párat, nekem a Denon fejesek amúgy nem igazán jöttek be. Ehhez az árkategóriához már egy külső DAC/AMP illő lenne a mobilhoz.
2022. szept. 2. 07:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fülhallgatókat sehol, senki se dugná be a másik zsíros füléből kiszedett fülhallgatót a sajátjába.
2022. szept. 2. 07:21
 3/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
59%

300 ezer felett korantsem hetkoznapi dologrol van szo

es arrol sem hogy audofil lettel

max gazdag lettel

es milyen mobilal? Hozzamerten filleres vagy legalalabb csucskategorias?

ilyen eszkozokhoz valoban hasonlo kategoriaju hangvezerlo is kellene

fulhalgatoval biztos nem lesz jo a hangzas

mondjuk fejhalgatoval se igazan

zenet hangfalakkal szoktak halgatni foleg ha nem stereo zenerol van szo

2022. szept. 2. 08:11
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

amugy altalaban ha van egy turheto ful/fejhalgatod akkor eleg ha szoftveres progid van amivel szabadon tudod beallitani hangokat

mobilban ez eleg korlatozott altalaban hiaba van ilyen programja

foleg minel kevesbe csucskategorias mobilrol van szo

2022. szept. 2. 08:14
 5/8 anonim válasza:
100%

Azért ahhoz kell egy nagy adag sznobság, hogy mobilról hallgass zenét és elhidd, neked annyira különleges a hallásod, hogy azt csak rendkívül drága fülesek egészítik ki :)))

Mellesleg a zenehallgatás és a minőségi zene megcsúfolása, amit csinálsz.

2022. szept. 2. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

„Hétköznapi zenehallgatásra használnám mobillal, de azt hiszem én is audiofil vagyok vagy lettem.”

Mobilról zenét hallgatni az éppen nem audiofil dolog.

2022. szept. 2. 08:28
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, ennyi pénzt kiadni egy mobiltelefonról futtatott fülesre ostobaság, jobban járnál egy olcsóbb fulessel és egy DAP-pal, ha ragaszkodsz a mobilitáshoz, vagy legalább egy hordozható erősítővel (pl Fiio BTR5).

Ha nem szeretnél egy extra eszközt magaddal vinni, vegyél egy Moondrop Blessings 2-t, nem annyira drága (350 euró környékén van mostanság), viszont az 1000 eurós fülhallgatók nagy részét is simán veri. Ha az nem tetszik, a 7Hz Timeless 220 euróért szintén bitang jó vétel. Fejhallgatót én nem vennék az otthonon kívüli zenehallgatásra, nagyon kevés jó zárt fejhallgató van.

A Blessings 2 és a Timeless is abszolút minden idők legjobb fülhallgatói közé tartoznak, köröket vernek rengeteg klasszikus gyártó termékeire. Mindkét általad felsorolt fül/fejhallgatónál jobbak (főleg a Denonnál, ami egy kifejezetten rossz fejhallgató, főleg az áráért...), habár a Shure nem annyira rossz, 1000 eurót a büdös életben nem adnék ki rá, főleg úgy nem, hogy a 7Hz Timeless négyszeresébe kerül.

2022. szept. 2. 10:15
 8/8 NTBS ***** válasza:
100%
Nem tudom, de elég drága.
2022. szept. 2. 10:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!