Egy kis usb-s vantilátor bekrepálhatott emiatt?
Figyelt kérdés
olyan két nyarat élt meg, tehát max 6 hónap estéin éjszakáin ment egy kis usb végű 2,5 wattos ventilátor, tönkrevághatta az hogy egy telefontöltő adapterbe dugva hálózatról üzemeltettem? most azt produkálja hogy néha elindul, néha nem, vagy ilyen lassan pörög folyamatosan, aztán egy kis idő elteltével emgtalálja ha úgy hagyom a normál sebességét, de igazából ez már kuka2022. aug. 26. 20:34
2/9 anonim 

válasza:

Nekem az ilyen a nagy semmitől is tönkrement.
3/9 anonim 

válasza:

Lehet hogy csak szorul a csapágyazás, szóval egy kis olajat kell juttatni a belsejébe.
4/9 anonim 

válasza:

Standard áramot kap (5V 2A DC), szal nem hiszem.
6/9 anonim 

válasza:

Ha az is UDB-s adapter, akkor nem lehetett tőle baja.
Az a csoda, hogy 2 évet kihúzott az a vacak. Ezek nem a minőségükről híresek. Csapágy mint olyan gyakorlatilag nincs bennük. Ez okozhatja azt, hogy szorul.
Kérj a Jézuskától, vagy a nyuszikától másikat jövő nyárra.
7/9 A kérdező kommentje:
várok vele negyedórát még beindul, kihajtom belőle a szuszt még a nyáron :D de azért sajnálatos hogy ezerötért ennyi jár
2022. aug. 26. 21:45
8/9 Közveszélyes Kontár 

válasza:

#4 kellene de kitudja milyen tolto
a legtobb teloban van vedelem ami szabalyozza igy ha mondjuk 20V ot kapna a toltotol mert annyira jo, es megse konnyan neki
de egy ventiben semmi sincs vagyis leolvad es aztan szeteg
ahogy az aramot sem szabalyozza semmi szinten, anyit venne fel amenyit tud, de a tolto meg osszevissza engedi lassitsa gyorsitsa a folyast
9/9 anonim 

válasza:

Nekem is van egy ilyesmi (egy ismerőstől kaptam, mert elromlott). Egyáltalán nem ment. A motort szétszedve látszott, hogy a kommutátorhoz csatlakozó érintkezőkkel van probléma. Szénkefék vagy nem is voltak (szerintem ez lehetett, mert nyomuk sem volt) benne, vagy teljesen elkoptak. Ezeket sikerült pótolni, azóta forog, de néha azért meg kell lökni, hogy elinduljon. Olyasmi motor van benne, mint a hajkefékben. Jellemző, hogy a lapátkerék csak úgy rá van húzva a tengelyre, kör a körön, semmi lecsapás a tengelyen, ez aztán a „biztos” rögzítés. Ócska, gyenge vackok ezek, egyébként is nagyon gyengén mozgatja a levegőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!