Meg fog szűnni a Facebook fiók nélküli Messenger profilom?
A Messenger app a következőt írja ki: "Frissítsd a fiókod adatait, hogy ne legyen letiltva szeptember 1-jén."
Viszont hiába kattintok a linkre nem tudom frissíteni a fiókot, mivel facebook bejelentkezést kér hozzá.
Tényleg tiltani fogják a fiókot, vagy esetleg a Messenger Lite-ban továbbra is fogom tudni használni?
Ugyanazokkal az adatokkal léptem be.
Tegnap először megjelent egy olyan üzenet, hogy erősítsem meg a telefonszámom, majd utána előjött a frissítős-letiltós szöveg, de a link továbbra sem volt jó.
Ma viszont már szeptember 1 van, és az én fiókom egyenlőre még működik, remélem holnaptól sem szűnik meg.

Igen, nekem is megjelent most az október 1-es üzenet, viszont most már működik a link.
Szóval csak a szülinapomat kellett megadnom, most azt írja, hogy " account updated, you can continue using messenger"

23, avagy kérdező: akkor szerintem meg is oldódott a probléma. Ha nem, akkor október 1-jén (azaz szűk egy hónap múlva) úgyis észreveszed, és akkor tényleg az marad az egyetlen lehetőség, hogy csinálsz egy kamu Facebookot, (amire nem posztolsz semmit, csak van, hogy legyen), és kész.
Amikor meg időnként csesztet a Facebook, hogy használd, mert dádá lesz (megszüntetik, stb.), olyankor belépsz vele, aztán kész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!