Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meg fog szűnni a Facebook...

Meg fog szűnni a Facebook fiók nélküli Messenger profilom?

Figyelt kérdés

A Messenger app a következőt írja ki: "Frissítsd a fiókod adatait, hogy ne legyen letiltva szeptember 1-jén."

Viszont hiába kattintok a linkre nem tudom frissíteni a fiókot, mivel facebook bejelentkezést kér hozzá.

Tényleg tiltani fogják a fiókot, vagy esetleg a Messenger Lite-ban továbbra is fogom tudni használni?

2022. aug. 21. 20:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem viccelnek.
2022. aug. 21. 21:13
 2/25 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem semeddig sem tart egy teljesen zárt, tartalom nélküli Facebookot csinálni hozzá, amin nem osztasz meg semmit, csak van, és ha időnként "csesztet" a Facebook, vagy a WhatsApp, vagy a Messenger, akkor bejelentkezel és kész.

Ha nem osztasz meg rajta semmit, vagy egész egyszerűen full kamu adatokat adsz meg (az adatok valódiságát a kutya nem fogja ellenőrizni, főleg akkor nem, ha realisztikusak, tehát nem állítod magadról, hogy te vagy Gwyneth Paltrow és nem 116 éves a korod, hanem valami hihető szám), akkor a kutyát nem fogja zavarni, hogy kell egy ilyen kamuregisztrációd (és téged sem).

2022. aug. 21. 21:14
 3/25 A kérdező kommentje:

De a mostani messenger fiókomhoz tudok facebookot csinálni?

Mert ha csak új fiókot enged létrehozni, akkor ugyanott vagyok

2022. aug. 21. 21:18
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

3, avagy kérdező:

Szerintem ahol csesztet, hogy csinálj Facebookot, ott nyomj a regisztrációra, töltsd ki a kötelező adatokat, amiket kér (egy névbe nem fogsz belehalni, lehetőleg ne Richard Gere-t és ne Gina Lollobrigidát add meg, hanem valami hihetőt), aztán ugyanígy a többi adatnál, és valószínű egyesíteni fogja (vagy nem, de akkor legalább innentől megoldódik). Ami onnan fontos adat, azt meg előtte - mielőtt a folyamatba belekezdenél - mentsd ki magadnak mittudomén, pl. egy Wordbe, vagy akárhova.

2022. aug. 21. 21:22
 5/25 A kérdező kommentje:

Ha rámegyek a linkre és próbálok bejelentkezni, akkor annyit ír ki, hogy ez a telefonszám messenger fiókhoz tartozik, nem facebook fiók.

Félek, hogy regisztrációkor elveszne az egész.

2022. aug. 21. 21:43
 6/25 anonim ***** válasza:

2. és 4. vagyok, én változatlanul fenntartom, hogy MENTSD KI MAGADNAK, ami onnan fontos bárhova, akár egy wordbe, vagy írd ki papírra, egész egyszerűen azért, hogy meglegyen, aztán ha elveszik, akkor sincs gond, mert megvan.

(Ezt csinálják a nagyok, a rendszertelepítéssel foglalkozó számítástechnikusok, informatikusok, rendszergazdák is a format c:/*.* előtt.

2022. aug. 21. 21:47
 7/25 anonim ***** válasza:

Így nem fog semmi elveszni, vagy ha mégis, hát istenem, minden megvan, csak nem úgy, és kész.

Igazából milyen típusú adatok megsemmisülésétől félsz konkrétan?

2022. aug. 21. 21:49
 8/25 anonim ***** válasza:
A képeket is simán le lehet menteni Messengerről.
2022. aug. 21. 21:59
 9/25 A kérdező kommentje:
Csak az, hogy így el fognak veszni a chatek és írogathatok rá újra mindenkire....
2022. aug. 22. 09:20
 10/25 A kérdező kommentje:
Meg amúgy az a fura, hogy csak a mobil appban írja ki ezt az figyelmeztetést, gépen nem, sőt messenger lite-ban sem.
2022. aug. 22. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!