Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meg fog szűnni a Facebook...

Meg fog szűnni a Facebook fiók nélküli Messenger profilom?

Figyelt kérdés

A Messenger app a következőt írja ki: "Frissítsd a fiókod adatait, hogy ne legyen letiltva szeptember 1-jén."

Viszont hiába kattintok a linkre nem tudom frissíteni a fiókot, mivel facebook bejelentkezést kér hozzá.

Tényleg tiltani fogják a fiókot, vagy esetleg a Messenger Lite-ban továbbra is fogom tudni használni?

2022. aug. 21. 20:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
2,4,6,7 és 8 vagyok: akkor mi tart vissza attól, hogy csinálj egy - akár full kamu - fiókot, ami csak arra szolgál, hogy azzal a pár emberrel (aki számodra fontos) tudj messengerezni?
2022. aug. 22. 14:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam az, hogy akkor megint jelölgethetek be mindenkit újra, plusz a groupchatekből is kikerülök ezáltal
2022. aug. 22. 16:14
 13/25 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem sehogy nem tudod kivédeni, hacsak valahogy a rendszer nem egyesíti a kettőt, de ahhoz személyazonosságot kellene ellenőrizni (valószínűleg).
2022. aug. 22. 17:40
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha nem többszáz emberről beszélünk, akkor bejelölgetni 20-30-50 embert pár perc. Mindenkit meg nem kell, csak aki okvetlenül fontos a napi kapcsolattartás szempontjából.

Minden ezzel kapcsolatos "nyafogás" csak felesleges kifogás.

Szerintem ments le mindent valamilyen formában, és lépd meg a regisztrációt, és lesz, ami lesz. Akármi is lesz, akárhogy is lesz, a Facebook adminisztrációja ellen úgysem tehetsz semmit. A supportjuk meg tény, hogy katasztrófa.

2022. aug. 22. 17:43
 15/25 anonim válasza:

SZia.

Van valami előrelépés? Érdekelne engem is, hogy mi a megoldás.

2022. aug. 30. 08:06
 16/25 anonim ***** válasza:
Többször írtam neki, hogy ahol írja a Facebook, hogy csináljon fiókot (előbb-utóbb majd - szerintem - ugyanez lesz a WhatsAppal is, tudtommal az is a Facebook tulajdoni körébe tartozik), ott nyomjon rá a regisztrációra, töltse ki valami hihető adatsorral (ami persze nem baj, ha fiktív, azaz kamu, csak ne Orbán Viktor legyen a név és ne 1910 a születési dátum évszáma, meg hasonlók) és kész.
2022. aug. 30. 08:44
 17/25 A kérdező kommentje:

Eddig annyi történt, hogy sikerült letöltenem minden adatomat.

Aztán Redditen olvastam, hogy másoknak úgy szűnt meg a probléma, hogy letörölték, majd újra letöltötték a messenger appot és ekkor működött a link.

Viszont mióta én újra letöltöttem az alkalmazást meg sem jelenik ez a rendszerüzenet.

Szóval nem tudom, hogy megoldódott-e a dolog, vagy sem

2022. aug. 30. 11:12
 18/25 lac6910 válasza:

Sajnos választ még én sem tudok. Beregisztráltam viszont a FB-ra a Mess telefonszámmal/jelszóval. Nem vette át a Mess profil adatait, sőt ezután a Mess hisztizett, hogy használták a telszámomat és ezt oldjam meg! Hozzá sem fértem a Mess profilhoz, amíg azt nem választottam, hogy új telefonszámom van. Arra SMS és visszakaptam a profilt. Viszont továbbra is fenyeget a szeptemberi törléssel.

Köszönöm, az nem válasz, hogy mentsem le (túl vagyok rajta) és regisztráljak új FB és Mess profilt.

Frissíteném az adataimat, de egy FB login ablak nyílik, tehát zsákutca! Androidról és PC-ről is.

A Mess súgójában említenek egy megjegyzés keretében annyit, hogy akinek FB nélküli Mess loginja van, annak nincs teendője. Továbbra is használható. Viszont nem tudom, hogy ez mikori információ...

Jól jönne egy kis segítség!

2022. aug. 30. 15:43
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mondom mióta letöröltem és újra letöltöttem az appot (kb. Egy hete) egyszer sem írta ki ezt frissítős üzenetet.
2022. aug. 30. 16:32
 20/25 lac6910 válasza:
Az eredeti telszám/jelszó maradt Neked? Mert én túl vagyok a törlés-úrjatelepítésen és sajna visszajött a fenyegetőzés...
2022. aug. 30. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!