Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Önkiszolgáló kasszánál hogyan...

Önkiszolgáló kasszánál hogyan válogatja szét a gép az aprókat?

Figyelt kérdés
Nem tudom próbálta-e már más is, de pl tesco önkiszolgálónál fogtam egy marék aprót és behánytam a nyílásba. Pár másodperc alatt kiszámolta mennyit dobtam be.

2022. júl. 25. 23:40
1 2
 11/12 anonim válasza:
59%

Jaj ilyen marék apró bedobást ne csinálj kedves kérdező :(

nagyon nem szereti az ASCO kassza szerencséd h nem akadt el

Amúgy fel ismeri őket és a szerint válogatja szét.

2022. aug. 13. 03:29
 12/12 anonim ***** válasza:
78%
Méret alapján szétválogatja, majd címletenként megszámolja. Vannak benne ellenőrző mechanizmusok (pl. mágnes), hogy ne legyen annyira egyszerű átverni őket. Használtam ilyen kézi számlálót. Beledobtam a sok aprót egy körkörösen forgó tálcára, befogtam egy mintát, és kézzel tekerve az érmék kisodródtak szélre és ott kiválogatta azokat, amilyet befogtam mintának. Elég gyorsan szétválogatta a sok apró érmét.
2022. aug. 22. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!