Tescoban lehet fizetni az önkiszolgàló kasszánál érintéses kártyával, valamint telefonnal?
igen
a jobb alsó sarokban amikor pirosra vált az összeg akkor azt érintsd meg. Aztán feldobja a lehetőségeket a fizetésre:
bal oldalon a készpénz, középen a kártya, meg talán a kupon jobb oldalon, azt nem is szoktam nézni :D
Megérinted a kártya ikont és utána hozzáérinted a POS terminálhoz a kártyádat ahogy egy élőnénis, vagy élőbácsis pénztárnál (de le is húzhatod, vagy be is dughatod). Ha kéri bepötyög a PIN kódodat és ző'dgomb. Zireg-zörög kicsit és kiizzadja a blokkot.
Ja a telefon ugyanez, mintha kártyával fizetnél azt érintsd meg a monitoron, majd a telefont közelítsd a POS terminálhoz - én nem érintem oda... ki tudja kinek a kártyája járt ott :D
Mivel a telefonodon azonosítod magad így ebben az esetben nem fogja kérni a PIN kódot
Igen, lehet.
Ahogy előttem írták
Illetve ha van ClubCard-od és azon kuponok, akkor a jobb szélső opciót kiválasztod (kuponok) majd a gép bal oldaláról leemeled a voalkód olvasó pisztolyt, és beolvasod a kuponok vonalkódjáűt a telefonodon (ClubCard alkalmazás)
Ha ezzel megvagy, akkor alul a "más fizetés" -t megnyomba újból megjelemnik a három lehetőség (Készpénz, bankkártya, kupon)
Itt rányomsz, hogy kértya, majd a gép jobb oldalán lévő terminálhoz érinted a telefont (úgy mint a "rendes" pénztárnál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!