Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen kütyüvel védekezünk...

Milyen kütyüvel védekezünk bőrönd busz csomagteréből történő ellopása ellen?

Figyelt kérdés

"Adott" egy nemzetköti busz(járat), egy bőrönd a csomagtérben, és egy hatórás utazás, útközben több megállóval - a bőröndnek van elég alkalma a nyomtalan eltűnésre.

Hogyan/milyen technikai eszközzel lehetséges mielőbb észlelni ha a bőrönd már nincs ott, ahol azt hiszem hogy van?

Az sem baj, ha

* a kütyü zavaró hangot ad ki a tőlem való eltávolodáskor

* tudom hogy a bőrönd éppen hol van (ha nem reagáltam elég gyorsan)

2022. júl. 12. 09:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Fedd be feltűnő színű fóliával, talán elveszi a kedvüket.
2022. júl. 12. 13:29
 12/19 Alex Fly ***** válasza:
Kulcs. Azzal be kell zárni a csomagtér ajtaját és nem fogják kilopni belőle...
2022. júl. 14. 21:18
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 Csakhogy a köztes megállóknál kinyitja a sofőr a csomagtartót, hogy más is tudja használni. A kérdező pedig nem tudja azt figyelni, hogy ilyenkor ki mit csinál az ő csomagjával. Főleg, hogy a másik oldalról is át lehet nyúlni és áthúzni a csomagokat.
2022. júl. 15. 07:15
 14/19 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok.

Valaki azt az ötleted adta, hogy két, androidos telefonnal is megoldhatom.(mindkettőben van SIM kártya, stb)

Ehhez melyik applikációt javasoljátok?

Mi lenne a cél? Az, hogy az applikáció segitségével

* érzékeljem amikor a régi telefon (pontosabban: a tartalmazó bőrönd, ami valahol méterekkel alattam, a nemzetközi busz csomagterében van) távolodni kezd tőlem

* kezdjen a régi telefon (ami a bőröndben van) szirénázni (azért hogy zavarja a tolvajt)

* a nálam lévő telefonon pedig láthassam hogy a régi telefon (a tartalmazó bőrönd) éppen hol van

2022. júl. 17. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Inkább ne szirénázzon a csomagban lévő telefon! 3 másodperc alatt egtalálják és odaverik a földhöz, aztán se sziréna, se helymeghatározás.
2022. júl. 17. 17:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Az utóbbi, tudod követni, amíg nem tudnak róla. Nem kell hozzá külön app, csak bekapcsolt GPS, internet (ha nincs, kapcsolódhat nyílt wi-fire, de kétséges, hogy lesz ilyen), és legyél bejelentkezve.
2022. júl. 17. 18:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Így hogyan veszem észre ha esetleg tényleg kiveszik a csomagtérből? Aludni fogok útközben.
2022. júl. 18. 04:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Ehhez tényleg kell valami app, azt hiszem. De gondolj bele, mit csinálnál ilyenkor. Utána mész egyedül? Ez elég kockázatos.
2022. júl. 18. 06:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Legalább észreveszem. Jobb mint ha csak több óra és még párszáz km megtétele után tudom meg hogy az öt napra bepakolt cuccaimnak lába kelt.
2022. júl. 18. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!