Kaptam egy régi talán oktató bőröndöt. Hogyan tudok rákeresni a neten?
Figyelt kérdés
kepkuldes.com/image/9aFHhf
kepkuldes.com/image/9aF0VY
Mi a neve?
Jól gondolom, hogy mást is tud csinálni, nem csak az autóriasztót?
Van valakinek ilyene?
Használati utasítást tud valaki?
Vagy esetleg ilyen előlapokat?
Köszönöm a normális válaszokat!
2021. jún. 4. 19:00
2/7 anonim válasza:
Talán tudni kéne használni a ctrl+c ctrl+v gombkombinációkat...
3/7 anonim válasza:
Kérdező, kicsit legyél már életrevalóbb. Ott a gyártó cég neve a panelen. Ha a telefonszámok már nem élnek, rákeresel a Google-el, és kidobja az új címüket, telefonszámukat. Kis keresgéléssel még email is lesz. Bár most épp ajtó-ablak gyártással foglalkoznak, de biztos fogsz találni a cégnél valami öregebb szakit, aki még emlékszik erre a termékre. 30 éve létezik a cég, remélhetőleg maradt még valaki abból a korszakból, amikor ilyen elektronikákat gyártottak.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de képet sem találok róla a neten, mint ha nem is létezne. Ti sem találtok róla semmit?
2021. jún. 4. 21:34
5/7 anonim válasza:
Az internet előtt is volt élet a Földön. Ha tényleg érdekel a cucc, keresd meg a céget. Cím, telefonszám fent van a neten.
6/7 anonim válasza:
1. vagyok, toudok másolni... tegnap tényleg nem működtek, 404 volt.
nah mindegy
én ezt találtam:
7/7 anonim válasza:
Ezt én is megtaláltam, de irreleváns. Semmi köze a képeken látható elektronikai gyakorló játékhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!