Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem működik jól a DELL laptopo...

Nem működik jól a DELL laptopom, szerintetek tönkretettem?

Figyelt kérdés
Tegnap este filmet néztem airpodssal és egyszer csak azt hallottam a fülesen keresztül hogy rohadt hangosan kattogott a laptop. Próbáltam rájönni mi a baj és észrevettem hogy véletlenül eltakartam az egyik szellőző nyílást. Gyorsan leállítottam és szabaddá tettem az összes nyílást. Aznap nem is használtam többet. Ma délelőtt bekapcsoltam, minden jól ment (nem kattogott) de amikor próbálok megnyitni dolgokat (az asztalról bármit, weboldalakat pl hbo vagy csak egy időjárás előrejelzést) egyszerűen vagy nem reagál vagy 30 perc mire megnyitja. Újraindítottam, kikapcs-bekapcs de ugyanaz. Szerintetek mi lehet a probléma?

2022. júl. 9. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Merevlemezes? Ha igen, akkor az kattoghatott.
2022. júl. 9. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Mentést kell csinálni,és újra telepíteni.
2022. júl. 9. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak véletlen egybeesés, akkor más tüneteket produkálna.
2022. júl. 9. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
ventilátor is szok kattogni
2022. júl. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!