Vezeték nélküli, telefonhívásra alkalmas riasztóberendezésnél hogy kell beállítani a riasztáskor hívandó telefonszámot?
A mai napon vásároltam a METRO-ban egy SA-C, telefonhívásra is alkalmas vezeték nélküli riasztót ( [link] ).
A készülék több funkcióját sikeresen beállítottam, azonban a riasztáskor felhívandó telefonszám beírásánál adódott problémám.
A leírás telefonszámok programozására vonatkozó fejezete szerint a hívandó első telefonszámot a következő képlet szerint kell beütni a vezetékes telefonba, miután rövid ideig megnyomom a készüléken a "Program" gombot:
# + 1 + * + 8888888 (ez a kívánt telefonszám) + #
A Program gomb megnyomását követően, még mielőtt bevittem volna az összes fenti karaktert, a készülék sípol egyet, nem hagy időt az összes karakter bevitelére - a leírásban ugyanis a rendbenlévőséget jelző egy rövid és egy hosszú bip nem hangzik el. . .
Továbbá, a fenti képletben 7 karakter helyettesíti a telefonszámot. Figyelemmel a mobil telefonok 06 + körzetszám + telefonszám = 11 karakterére, ez akár több is lehet ?
Köszönettel venném tapasztalt készülék-tulajdonosok szíves segítségét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!