Sürgős kérdés!! Elektronikus cigaretta.hu, kérnek személyit a csomagpontnál?
Figyelt kérdés
Szóval még csak 17 vagyok, viszont rendeltem elektromos cigibe liquidet onnan (nikotinmentest, továbbá igen, tudom, káros, nem vagyok 18, stb, de jelen pillanatban ez irreleváns, és mindenkit megkérnék hogy ne ezzel legyen most elfoglalva) és félek, hogy kérni fognak személyit, főleg, hogy borzasztó fiatalnak tűnök. Csomagátvevőhelyre rendeltem. Előre is köszi a segítséget!2022. máj. 17. 15:27
21/23 A kérdező kommentje:
20-as válaszoló! Az a baj, hogy én nagyon alacsony vagyok, és 15-nek se nézek ki, nemhogy 18-nak, úgyhogy emiatt félek, hogy kérik.
2022. máj. 26. 16:08
22/23 anonim válasza:
Szia, én juicyvaperől szoktam pick pack pontra, elkérik a személyit a csomagátvétel miatt, de semmi nincs ráírva. nemtudják mivan benne. Kb vagy 20x rendeltünk így ismerősökkel. Egy barátom postára is rendelt egy másik oldalról és oda adták neki. Amúgy ajánlom a juicy vapet, nagyon segítőkészek, jó oldal.
23/23 anonim válasza:
szia #20-as vagyok.. nem gáz az, én sem vagyok annyira magas. tegnap vettem át egy új csomagot, és nem kértek semmit sem, csak a pénzt, szóval no para, nyugodtan rendelj
ismét hozzáteszem packeta és utánvét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!