Sürgős kérdés!! Elektronikus cigaretta.hu, kérnek személyit a csomagpontnál?
"Őszintén szólva azt gondoltam, hogy ezt nem igazán veszik komolyan"
De komolyan veszik, mert elég komolyan bírságolnak miatta. Egy pénztáros/boltos barátnőm mesélte, hogy milyen próbavásárlásokat csinálnak az ellenőrök. Beküldik a kissrácokat és nézik kiszolgálja-e.
Nem veled akarnak kitolni. Nem akarnak bírságot. Ne várd el, hogy egy 150k-t kereső pénztáros kockáztasson egy 30-50k-s büntetést a te csomagod miatt.
Egyébként csomagponton mindig elkérik a személyi igazolványt, mert be kell neki ütni a gépbe a személyi ig. számát.
Bőven nagykorú vagyok. Eddig bárhonnan rendeltem:
nem volt rajta a csomag mit tartalmaz és semmiféle
18-as korhatár. Viszont az átvevő adatait rögzítik.
(személyi)
Viszont ez az oldal korhatárral küldi, utána néztem.
#11 #12
Packetáról van szó, nem postáról!!
"Az átvevőhelyen csupán meg kell adnia a jelszavát és már át is veheti a csomagját. Bárkit elküldhet érte – nincs szükség a személyi igazolvány felmutatására (kivéve ha a webáruház ezt kifejezetten kéri), elég ha rendelkezik a jelszóval."
teso full oszinte leszek: en rendeltem innen tobbszor is es sosem kertek tolem (packeta-val rendelj es nagyon fontos, h utanvettel), pedig en sem vok meg 18...
elvileg ha elore kifizeted akkor kernek csak szvl vigyazz h utanvetes legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!