Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sürgős kérdés!! Elektronikus...

Sürgős kérdés!! Elektronikus cigaretta.hu, kérnek személyit a csomagpontnál?

Figyelt kérdés
Szóval még csak 17 vagyok, viszont rendeltem elektromos cigibe liquidet onnan (nikotinmentest, továbbá igen, tudom, káros, nem vagyok 18, stb, de jelen pillanatban ez irreleváns, és mindenkit megkérnék hogy ne ezzel legyen most elfoglalva) és félek, hogy kérni fognak személyit, főleg, hogy borzasztó fiatalnak tűnök. Csomagátvevőhelyre rendeltem. Előre is köszi a segítséget!

2022. máj. 17. 15:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%

"Őszintén szólva azt gondoltam, hogy ezt nem igazán veszik komolyan"

De komolyan veszik, mert elég komolyan bírságolnak miatta. Egy pénztáros/boltos barátnőm mesélte, hogy milyen próbavásárlásokat csinálnak az ellenőrök. Beküldik a kissrácokat és nézik kiszolgálja-e.

Nem veled akarnak kitolni. Nem akarnak bírságot. Ne várd el, hogy egy 150k-t kereső pénztáros kockáztasson egy 30-50k-s büntetést a te csomagod miatt.

Egyébként csomagponton mindig elkérik a személyi igazolványt, mert be kell neki ütni a gépbe a személyi ig. számát.

2022. máj. 17. 17:15
 12/23 anonim ***** válasza:
18%

Bőven nagykorú vagyok. Eddig bárhonnan rendeltem:

nem volt rajta a csomag mit tartalmaz és semmiféle

18-as korhatár. Viszont az átvevő adatait rögzítik.

(személyi)

Viszont ez az oldal korhatárral küldi, utána néztem.

2022. máj. 17. 18:00
 13/23 Pelenkásfiú ***** válasza:
18%

#11 #12

Packetáról van szó, nem postáról!!

"Az átvevőhelyen csupán meg kell adnia a jelszavát és már át is veheti a csomagját. Bárkit elküldhet érte – nincs szükség a személyi igazolvány felmutatására (kivéve ha a webáruház ezt kifejezetten kéri), elég ha rendelkezik a jelszóval."

[link]

2022. máj. 17. 18:03
 14/23 anonim ***** válasza:
A webáruház 18 éves korhatárosan küldi, jelszó ide vagy oda.
2022. máj. 17. 18:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem fogja kérni, ne aggódj.
2022. máj. 17. 18:42
 16/23 A kérdező kommentje:
Oh, hát köszönöm szépen, akkor szerintem ezt hanyagolom, de még alszok rá egyet, hátha addig hallok több tapasztalatot. Mindenkinek ment a zöld jel!!
2022. máj. 17. 18:45
 17/23 Pelenkásfiú ***** válasza:
#14 Ezt én értem, de ne mondjátok már, hogy egy 17 évesnek nincs egy nagykorú ismerőse a családján kívül :D
2022. máj. 17. 18:46
 18/23 A kérdező kommentje:
17-es. Van nagykorú ismerősöm, csak nem igazán van olyan, akit megkérhetnék. Nem igazán vannak barátaim, elég rossz közösségben is vagyok, szóval
2022. máj. 17. 18:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Na, mi volt?
2022. máj. 21. 09:22
 20/23 anonim válasza:

teso full oszinte leszek: en rendeltem innen tobbszor is es sosem kertek tolem (packeta-val rendelj es nagyon fontos, h utanvettel), pedig en sem vok meg 18...

elvileg ha elore kifizeted akkor kernek csak szvl vigyazz h utanvetes legyen

2022. máj. 25. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!