Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SOS! Mit csináljak ha elszakad...

SOS! Mit csináljak ha elszakadt a füll hallgatóm?

Figyelt kérdés

A bedugó része le tört. Miközben zenét hallgattam bele akadt valamibe. A szüleim még nem tudják, de nagyon mérgesek lennének és én nem tudom kifizetni. Kb.1 hónapja kaptam és számomra nagyon fontos lenni, hogy legalább megjavítatsam.

Hol lehet meg javítattni?

2022. máj. 15. 19:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Megforrasztanám neked, de a nagy számok törvénye szerint tuti az ország ellenkező végén laksz.
2022. máj. 15. 19:05
 2/18 anonim válasza:
62%
Füll?
2022. máj. 15. 19:05
 3/18 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%

Legközelebb kérj bluetoothosat!

De viccen kívül.. szerinted ki fog javítani egy pár ezer forintos fülhallgatót?

Amúgy most elszakadt vagy letört valami?

2022. máj. 15. 19:07
 4/18 anonim válasza:
30%
1-es pedo?
2022. máj. 15. 19:07
 5/18 Pelenkásfiú ***** válasza:
66%
#4 Miért lenne az? Csak érdekli a "bedugó része". :)) xd
2022. máj. 15. 19:11
 6/18 anonim ***** válasza:

"#4 Miért lenne az? Csak érdekli a "bedugó része". :)) xd"

Igen, mindenkinek a saját nézetei szerint kapcsolódnak a gondolatai.

Ugyanígy a gyakoriról volt egy kérdés legutóbb, hogy egy USB vezetéknélküli játákkonzol csatlakozó tört szét, mit lehet vele kezdeni, ugyanígy egy gyerek kért segítséget, szintén ajándékba kapott cucc volt.

Felvettem vele a kapcsolatot, hétfőn elküldte postán, pénteken már meg is kapta megjavítva, és én elhittem neki hogy őszintén örül a segítségemnek, mert ilyet nem lehet másikat venni külön.

Segítek, mert megtehetem. Én is voltam olyan helyzetben, amikor segítségre volt szükségem, és mások úgy segítettek, hogy kérnem sem kellett.

Lehet hogy színpadiasan hangzik, de a kérdező úgy érzi hogy segítségre van szüksége. És a kérdését olvasva én is úgy gondolom.

2022. máj. 15. 21:31
 7/18 Ypszilon1980 ***** válasza:

#6:szerintem egy nagyon jó ember vagy és sajnos az ilyen felajánlás sem mindennapi,pedig ebből kellene több. Csak az emberek ma sokan olyanok, hogy marhára nem akarnak segíteni másokon.

Értem a helyzetét a kérdezőnek, van olyan, hogy valaki nem tud újat venni, olyan helyzetben van éppen,hogy még pár ezret sem tud erre kiadni.

2022. máj. 16. 07:07
 8/18 Morzsi007 ***** válasza:
Mekkora a baj? Egy képet esetleg megosztanál velünk?
2022. máj. 16. 08:05
 9/18 A kérdező kommentje:
2022. máj. 16. 18:23
 10/18 A kérdező kommentje:

Előző nem lett jó kép itt egy új link

[link]

2022. máj. 16. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!