Xiaomi Mi Band okoskarkötőhöz honnan lehet tudni, hogy milyen pótszíjat vegyek, ha egyszer az órán nincs típusszám?
Figyelt kérdés
Anyukás okoskarkötője, de már egy ideje nem hordja, mert a szíj elszakadt. Sajnos nincs meg a doboza, sem a rendelés adatai, egyébként is ajándékba kapta mástól. Annyit tudok, hogy szerintem Xiaomi Mi band, de nem tudom, hogy mi a pontos száma. A szíjon ez a jelzés található: XMSH04HM CMIIT ID:2016DP1226, viszont azt találtam, hogy ez a szíj többféle Xiaomi Mi bandnál volt, nem csak egy típusnál. Okoskarötőben semmilyen beállítások vagy névjegy nincs, eleve nincs menüje, csak mutatja az időt-dátumot, mér pulzust-vérnyomást, és ennyi. Valakinek esetleg van ötlete, hogy hol lehetne szíjat venni? Gondolom csak másik ilyen gagyi szilikonszíjat lehet venni hozzá, de a típus azért lenne jó, mert hátha sikerül valami jobb szíjat szerezni a típusnak megfelelően, mint ami volt.2022. ápr. 27. 11:43
1/4 anonim válasza:
Az kellene, hogy xiaomi mi band, band 4, band 5... Hogy úgy hanyas. Nem kell hozzá típus szám. Ezekre próbálj rákeresni neten. Kialakításból, méretből, töltési kivitelezésből látszana. Van ami nem ez a "gagyi szilikon", hanem fém láncos, vagy szövet szíjas. Bár azok nem hivatalos gyártói szíjak. Nem tudom mennyire lenne jó.
3/4 anonim válasza:
A Bluetooth kapcsolatoknál látod, hogy mi a neve. És a hozzávaló zepp life alkalmazás is írja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Xiaomi Mi Band 2 valóban!
2022. ápr. 28. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!