Már tényleg javithatatlan a W4D-D4180DB tipusszámú VHS/DVD felvevős kombóm?
Figyelt kérdés
Elvittem a szervizbe és azt mondták, hogy a fővezérlőpanel tönkrement és nem tudják megjavitani. Ha begudom a 220-ba akkor világit rajta egy kis lámpa de a távirányitóval nem tudom bekapcsolni. Ha belerakok egy kazettát azt beveszi de nem adja már ki csak ha leveszem a tetejét és egy lámpával odavilágitok. Van esetleg valami megoldás még?2017. aug. 26. 21:21
1/4 anonim válasza:
igen. Addig keresel szervizeseket, nem muszáj személyesen, csak emailben, telefonon, amíg valaki azt nem mondja, hogy van hozzá alkatrésze.
Ez türelemjáték.
Minden esetre, ha elromlott, a kazikat akkor sem szabad kidobni, mert egy, azaz 1 darab VHS manapság már 7-8000 forintot ér.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor még van remény.... Köszi a választ!!
2017. aug. 26. 23:49
3/4 anonim válasza:
amit még megtehetsz, és én megtenném a helyedben, hogy ha valahol, bontó szervizben, vaterán, akárhol ráakadnék egy azonos lejátszóra, akár üzemképtelen is lehet, megvenném. Alkatrésznek, hogy amikor legközelebb elromlik valami, ne kelljen vadászni az alkatrészre.
4/4 nontau válasza:
Hiteles a szerviz?, komoly embereknek látszottak? A hibajelenség valóban érdekes és vezérlő panel hibára mutat. Gondolom lehet vásárolni már olcsón hasonló terméket, esetleg ebbe az irányba célszerű menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!