Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gazdasági szakra milyen laptop?

Gazdasági szakra milyen laptop?

Figyelt kérdés
Olyan laptopot szeretnék, aminek jól bírja az aksija, könnyen hordozható és az egyetemi évek alatt nem kell majd lecserélni. Hozzáértők mit ajánlanának? Ahogy szétnéztem,úgy látom most egy jobb laptop 200 ezer körül mozog. Én is ilyen árban gondolkodnék.

2022. ápr. 19. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább 300e az a 200. Dell Vostro 3401.
2022. ápr. 19. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem akarom túltolni a dolgot, de egy minőségi egyetemen is kb a jutyub videók megtekintése, és néhány excel tábla lesz a fő kihívás. No jó, egy szakdolgozat összecsapása is néhány ábrával + 40 oldal szöveggel.

Ehhez egy 10 éves laptop is épp elég. Ha másképp gondolod, rossz egyetemre íratkoztál be.

2022. ápr. 19. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Valamelyik könnyű Acer Swift, vagy 13"-os ultrabook.

Lehetőleg I5-tel és SSD-vel.

2022. ápr. 19. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Válassz.

2022. ápr. 19. 17:37
 5/5 anonim válasza:
100%
Igazából én nem értek a számítástechnikához, úgyhogy inkább praktikussági szempontból tudok hozzászólni. Az én egyetememen és szakomon ami előny, ha kicsi, vékony, könnyű laptopod van (hordozhatóság, keskeny padok), halk a hűtőrendszere (zavaró pl. egy elektronikus zh közben, ha hangos), matt a kijelzője (minden fényviszonyál jól látható). De az tény, hogy wordozéshez, excelezéshez, online zh-khoz nem kell valami csúcsszuper teljesítményűnek lennie, mert ennél többet a gazdasági szakokon nem nagyon várnak el.
2022. máj. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!