12V-ból 9V? Hogyan?
Figyelt kérdés
PoE képessé szeretném tenni a routeremet.
Találtam is tápleválasztót, de azok 12V-osak, nekem pedig van egy 9V-os és egy 5V-os routerem.
Szóval egyszerűen: van egy 12V-os tápcsatlakozóm, amivel működtetni szeretnék egy 9V-os (vagy 5V-os) eszközt. Mi a megoldás?
Köszönöm a segítséget/javaslatokat!
2022. ápr. 13. 09:39
2/16 anonim válasza:
Amennyiből kókányolsz, vehetsz tápegységet is.
3/16 anonim válasza:
Legegyszerűbb megoldás: L7809CV
www.hestore.hu/prod_10024255.html
4/16 anonim válasza:
Én inkább tápegységet vennék mint ilyen step-down panelt kössek a vezetékre.
5/16 anonim válasza:
4 ezt próbálom én is magyarázni. Ok, hogy ócó a panel, de azt be is kell tokozni rendesen, meg minden, nem csak belevágni egy vastag zsugorcsőbe.
A másik meg, ha leég a ház akkor meg mindenki más hibás lesz, mert spóroltunk talán 200 forintot.
6/16 anonim válasza:
Gondolom nem bonyolult tápegységet venni, csak arra kell figyelni hogy hány Volt, AC vagy DC áramot ad le és hogy milyen MA teljesítményűt, elég -e a router-nek.
7/16 anonim válasza:
A mega amper biztos elég. De a teljesítmény wattban mérjük. :)
8/16 anonim válasza:
Mili amper-re gondoltam volna.:)
9/16 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem egyszerűbb venni egy ilyen adaptert, kb. 1500-2000ért veszel stabilizáltat. Vehetsz step down panelt meg convertert is, de akkor azt forrasztgatni kell meg kábelezni, de ha nem gond akkor hestore-nál egy ilyen nyák kb. 400Ft.,csak ott plusz a szállítás meg a minimum rendelés is van kb. 3000Ft.,plusz mire összerakod, meg stb....
10/16 Ypszilon1980 válasza:
Vagy ellenállásokból csinálsz egy fesz. osztót 9V-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!