Elektromos mécses miért nem világít?
Figyelt kérdés
Vettem két darab elektromos mécsest nem régiben. Most jött el az ideje, hogy elemet cseréljek bennük. Két ceruza elemmel működnek. Már a sokadik fajtát veszem, és egyikkel sem működnek, nem világítanak, csak az eredetileg benne lévőkkel. Megnéztem alaposabban az elemeket, R6 jelzés van rajtuk, amivel vásároltam őket. Az új elemek LR6 jelzésűek. Keressek R6 elemeket, azokkal próbáljam?2022. ápr. 11. 18:05
11/13 anonim 

válasza:

Gyűrj oda egy kis alufóliét, emiatt nem kell új elemet venni.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg próbálom.
2022. ápr. 12. 07:03
13/13 A kérdező kommentje:
Vettem R6 elemeket, és tökéletesen világítanak a mécsesek.:) Köszönöm a segítő válaszaitokat, és hogy nem nevettetek ki. Az alufóliás megoldás nem sikerült, de lehet csak én vagyok ügyetlen.
2022. ápr. 12. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!