Bementem egy üzletbe szemüveg kereteket nézni, szerintetek milyen viselkedésre következtettek? többi lent
Figyelt kérdés
Miközben nézelődtem, a tulajdonos meggyújtott egy teamécsest a pulton ebéd körüli időpont volt, majd mikor felpróbálgattam a kereteket, minden egyes keretet ott a szemem előtt áttörölgetett.
Kiváncsi vagyok kinek milyen érzések jönnek elő a gyertya és a törölgetett szemüvegkeretek miatt..
#szemüvegkeret #mécses gyújtás
2022. márc. 12. 09:51
2/13 anonim válasza:
Még mindig vírus van. Te pedig megfogdostál jó néhány keretet.
A mécsesre nincs válaszom.
3/13 A kérdező kommentje:
kiegészitésként: száraz törlőkendőt használt
2022. márc. 12. 10:16
4/13 anonim válasza:
Számomra a törölgetés pozitív dolog, mert ga a szemem előtt csinálja,biztos máskor is így tesz, tehát tiszta a keret.
5/13 anonim válasza:
A törölgetés abszolút pozitív, hiszen lehet, hogy előtted már mások is felpróbálták. A gyertyákat meg szeretem. Szóval nem egészen vágom a problémádat.
6/13 anonim válasza:
Szerintem jó, hogy figyel a keretek tisztaságára. Az sem rendkívüli, hogy meggyújt egy mécsest.
Számomra az a fura, hogy erről kérdés született
7/13 anonim válasza:
Büdös vagy, és retkes... Ezt a választ vártad?
8/13 anonim válasza:
Mi a jó fene bajod van azzal, hogy valaki meggyújt egy teamécsest, azt valahogy nem tudom megérteni.
9/13 qkker1 válasza:
2-es
Semmi köze a vírusnak a szemüveg-törölgetéshez! Normális helyen letörlik a zsírt és egyéb koszt a taperoló után.
10/13 anonim válasza:
Hát így átgondolva a szituációt, elég bizarr de a korrekt megitéléshez több dolgot lenne jó tudni: mekkora üzlethelyiség, hol, eladó milyen nemű, korú, mondott-e valamit, volt-e egyéb szokatlan a viselkedésében stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!