Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mosógép vásárlásnál neked...

Mosógép vásárlásnál neked mennyire számít a kinézete és mennyire a tudása?

Figyelt kérdés
Megvennéd azt a mosógép márkát amelyiket mindenki dicsér, hogy soha nincs vele baj, jó minőség viszont kinézetre meg olyan semmilyen, nuku dizájnos, nem világít mint a karácsonyfa stb..
2010. szept. 15. 00:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze. Mosni akarok vele, nem dísznek van.

A dizájnosság nem rossz, pl. ha praktikusra dizájnolták, nem csak kívül (pl. sok felültöltősnél szinte lehetetlen kitisztítani a beleragadó öblítőt)

2010. szept. 15. 01:00
 2/5 anonim ***** válasza:

én speciel ölni tudnék egy jobbra nyílós gépért, de nagyon elvétve látok. mondjuk már van. balra nyíló. és nem is olyan régi, de ha a mostani megszolgálta az idejét, akkor vadászni fogok ilyenre.

a konyhában, pont a sarokba tudtuk betenni, még jó, hogy 180fokban nyílik az ajtaja.

egyébként az sem uccsó szempont, hogy jól nézzen ki, passzoljon az enteríőrbe :D

2010. szept. 15. 01:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy választottam mosógépet, hogy ár/teljesítmény optimuma legyen tökéletes. A kinézete teljesen indifferens, hiszen nem a fürdőszobában fogadok vendégeket és a mosás csak egy járulékos rezsitevékenység, nem meghatározója az életemnek.

Sőt, a kinézet inkább úgy számít, hogy a minimalista, letisztult minél szolídabbakat szeretem, nem kell, hogy úgy nézzen ki, mint egy repülőgépműszerfal.

2010. szept. 15. 06:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem fontos a kinézete. Inkább feleljen meg a kívánalmaimnak. Legyen rajta gyorsmosás, könnyű legyen kezelni stb. (anyukámén legalább 900 gombot be kell nyomkodni, hogy elinduljon egy alapmosás).

Ha ez a mostani leszolgálta az idejét, akkor olyat keresek, amin van időbeállításos indítás.

2010. szept. 15. 07:43
 5/5 anonim válasza:

Azért nem olyan bonyolult venni egy mosógépet.Itt is igaz az,hogy a minőséget meg kell fizetni.Mindenki a saját mosógépét dicséri abban az esetben ha nincs vele gond.Inkább azokra a hangokra figyelj,melyek azt mondják melyiket ne vedd.

Természetesen ha nem szimpatikus akkor ne vedd meg.Bár hiba lenne csak a külsőre hagyatkoznod,egy szar márkát is meg tudnak csinálni ízlésesen.A mosógépet nem kell minden évben venni,ilyenkor ne nagyon spórolj.És felültöltőset érdemes venni,nem ablakosat.

2010. szept. 15. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!