Megváltozott a wadja.com oldal kinézete, hogy lehet vele ingyenes sms-t küldeni? Légyszi részletesen?
Figyelt kérdés
Megváltozott a wadja.com oldal kinézete,hogy lehet vele ingyenes sms-t küldeni?Légyszi részletesen?És még milyen ingyen sms küldő oldalak vannak?2010. ápr. 9. 08:54
1/8 anonim válasza:
Lépj be a wadja-fiókodba, kattints jobb fent a zöld 0 credits-re (gondolom, ennyit mutat), a megnyíló ablakban a Free Credits-re, ott az Ingyenesre és így tudsz crediteket szerezni az sms-küldéshez pl. ingyen játék letöltéssel (52), közvéleménykutatási válaszadással (82) stb.! Ez mindig változik. Egy sms ára 3 credit. Nem rögtön írja jóvá a creditet, legalábbis nekem, azonnal így sem tudsz küldeni. Küldéshez pedig az üzenetmezőbe kell beírni a számot is, így: +36x0xxxxxxx üzenet! Sok sikert! :) heidfeld67 a Honfiról
2/8 A kérdező kommentje:
kösszi:)
2010. ápr. 9. 10:55
3/8 anonim válasza:
Ohh ez nekemis hasznos volt! Köszi! :)
4/8 A kérdező kommentje:
köszike:):)
2010. máj. 3. 12:32
5/8 anonim válasza:
Nagyon szívesen, ezt is próbáld ki, itt naponta 3 és 2 bármikor küldhető bónusz sms-t küldhetsz telefonszámonként, magyar nyelvű és érthető. Elég egy e-mail cím a regizéshez, mert nem küldenek rá semmit, semmi lenyúlás nincs és azon kívül, hogy ingyenes, még barátságos is.
A linkje:
Üdv.: heidfeld67 a Honfiról
6/8 anonim válasza:
Bocsi, félreérthető voltam, szóval az összes telefonszámodhoz egy e-mail címet írhatsz, nem kell mindhez kamu címeket nyitni.
Üdv:: heidfeld67 a Honfiról
7/8 A kérdező kommentje:
köszike,ott már regisztrálva vagyok:)és ha ajánlod az oldalt,és beregisztrálnak,akkor kapsz 5 kreditet:)
2010. máj. 4. 14:54
8/8 anonim válasza:
Igazad van, így becsületes:
Aki irigyli tőlem az 5 kreditet, az törölje ki az 5 számot a végéről. :PP heidfeld 67 a Honfiról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!