Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elf bart ha töltök, akkor az...

Elf bart ha töltök, akkor az akkut töltenem kell vagy elég kicserélnem is és egy új elemet bele forrasztanom?

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Nem értem a kérdést..... Magyarul le tudnád írni mit is szeretnél?

Ha lemerült akkor töltsd fel.

Ha tönkrement az akksi, akkor cseréld ki. A rossz akksit úgysem tudod feltölteni.

2022. márc. 30. 21:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Van egy db Elf Bar elektronikus cigaretta gőzpárologtató készülékem. Rá van írva,hogy 1500 slukk, az azt jelenti,hogy 1500 szívást bír a liquid illetve az akksi benne, mivel az akkumulátor csak lemerül, nem megy tönkre, ezért kérdezem,hogy lehet azt egy tegyük fel 3V-os elemre kicserélni vagy minden áron csak tölteni lehet a lemerült akkumulátort?
2022. márc. 30. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Az akku paramétereinek megfelelő másik akkura, elemre cserélhető.

Ezekben a kacatokban li-ion akksi vn általában, úgyhogy a sima elem nem biztos, hogy megfelelő, mert nem tudja leadni annyi áramot ami kell a barnak.

2022. márc. 30. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha akku, akkor tölthető.

Ha nem akku, nem tölthető.

Nem tudjuk mid van, tippelgetni lehet, de a lényegen nem változtat.

Mondjuk én biztos nem sz@roznék ilyesmivel, kellemetlen lenne ha pl. emiatt gyúlna ki a ház.

2022. márc. 31. 11:50
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megoldottam egy power bankkal. Egyszerűbbnek bizonyult.
2022. ápr. 2. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
én mindig töltöm az akkut elfbarnál
2022. ápr. 17. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!