Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » PC-m kiírja hogy Fixing F...

PC-m kiírja hogy Fixing F storage 1, mi lehet?

Figyelt kérdés
Tehát bekapcsoláskor percekig csak forog az F meghajtó vizsgálata és fixingje és nem értem miért, eddig nem volt baja. Ilyenkor mi a teendő, hogy ne kelljen negyed órákat várnom bekapcsoláskor?

2022. márc. 26. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, elsőnek jó lenne több infó. Mi az az F meghajtó HDD, SSD, vagy valami más?

Teljes meghajtó vagy csak egy partíció?

Amúgy megpróbálja javítani azért forog a vizsgálat és javítás (fixing).

Sok hiba lehet, a legbrutálisabb ha fizikai bad szektoros, akkor nincs más mint adatmentés és meghajtó csere sürgősen.

De lehet logikai bad szektor vagy sérült partíciós tábla esetleg boot szektor, bár akkor utalna rá, hogy sérült az MBR.

Szerintem első körben nézz rá a HD Tune programmal, azon belül is egy felület teszttel. Ez nem fogja bántani a rajta lévő adataid.

Teljesen megfelel az ingyenes trial verzió

[link]

Aztán a HD sentinel is ott van sok mindent elmond a lemezek állapotáról, de ha jól tudom abban nincs grafikusan ábrázolt felületteszt.

Itt is nyugodtan válaszd a teljes funkciós letöltését, nem kell azonnal megvenni.

[link]

Ha ezek megvannak máris közelebb kerülsz a probléma megoldásához.

2022. márc. 27. 07:14
 2/3 A kérdező kommentje:
most voltam csak gepkozelben, kiprobaltam. volt par piros resz amikor error scannt csinalt, ikyenkor mi a teendo vele? :/ ugyan ugy csinalja ezt a reparing cuccot bekapcsolaskor
2022. ápr. 3. 10:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Csere.
2022. ápr. 4. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!