Gamer laptop jó választás?
Igazándiból nem vagyok egy nagy informatikai zseni, szóval kérlek ne ítéljetek el.
Szeretnék magamnak laptopot vásárolni itthoni használatra.
Amire használnám:
- netes böngészés,
- videók, filmek nézése,
- munka (word, excel, power point).
A kérdés azért merült fel bennem, mert egy ismerősöm azt mondta, hogy a gamer laptopok grafikája, kijelzője a legjobb, az akksija sokáig bírja, a profi játékokat is bírják, szóval a munkára használt microsoft office alkalmazások meg sem kottyannak neki. Igaza van? Tényleg azt kellene vennem?
A legnagyobb melléfogás lenne böngészésre, videózásra és excelhez gamer laptop.
Mint ha 40 tonnás daruval akarnál TESCO-ba járni bevásárolni...
Értem. Akkor mit ajánlanátok?
Asus vagy Dell laptopokat nézegettem eddig. A két márka közül melyiket tartjátok megbízhatónak?
Igazából a lényeg, hogy:
-8 GB RAM legyen minimum
-SSD legyen (HDD jóval lassabb)
-proci az legalább 8.generációs i3 legyen, de ha pénztárca engedi, akkor érdemes i5 procit választani
-kijelzőnél az IPS előnyben, ha szép képet akarsz
8-as 200.000 Ft körül gondoltam.
5-6: köszönöm szépen. :)
Gamer laptopok kb. 300k-tól kezdődnek manapság.
"A kérdés azért merült fel bennem, mert egy ismerősöm azt mondta, hogy a gamer laptopok grafikája, kijelzője a legjobb, az akksija sokáig bírja, a profi játékokat is bírják, szóval a munkára használt microsoft office alkalmazások meg sem kottyannak neki. Igaza van?"
Felsőbb kategóriában lehet teljesülnek ezek a feltételek de kérédéses hogy ez megéri e a félmilió fölötti árcédulát. Nem gamer laptop is tökéletesen elboldogul irodai alkalmazásokkal és miért fizetnél fölöslegesen egy túlárazott videókártyáért ha úgysem használod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!