Gamer laptop vagy Nintendo Switch?
Figyelt kérdés
Mindkettő jó lenne mondjuk, de kíváncsi vagyok ti melyiket választanátok és miért.2021. máj. 31. 15:30
1/19 anonim válasza:
Ha csak ezek közül lehet választani, akkor inkább a laptop. A Nintendo exkluzív játékai nem igazán érdekelnek, viszont azok közül amivel számítógépen lehet játszani van ami igen. Emelett a laptopot használhatod szinte minden másra is, amire egy rendes pc-t.
2/19 anonim válasza:
Nintendo Switch 130 ezer, gamer laptop 500+ ezer.
3/19 nhzzhnnhzzhn válasza:
Akármennyire nagy a laptop és drágább a jatékfelhozatal miatt laptop. Egyébként vannak erős Nintendo swiches windowsos másolatok amin jól futnak a gamek. Ezek közül ez a legjobb: [link]
4/19 nhzzhnnhzzhn válasza:
És ha még egy kijelzőt is rákapcsolsz, meg egeret, billentyűzetet akkor meg van egy hordozható géped. #3
5/19 nhzzhnnhzzhn válasza:
És a még az ára is nagyon olcsó ahoz képest #3
6/19 A kérdező kommentje:
Igazából úgymond az ár nem lényeg laptop esetében. (örököltem emiatt lenne rá pénzem)
Azért mégsem akarok milliót kiadni egy laptopért hisz nem csak erre akarom elkölteni ezt a pénzt.
Nem nagyon értek hozzá, de gondolom fél milka alatt is vannak azért erős laptopok.
2021. máj. 31. 16:03
7/19 nhzzhnnhzzhn válasza:
Igen vannak jó laptopok, de egyébként most nagyon drágák és egy ideig még azok is lesznek. (Én nem költeném el a pénzem rögtön de ez természetesen a te döntésed.) #3
8/19 A kérdező kommentje:
Oh.. értem.
Természetesen én sem akarom elkölteni mindet csak nézelődök, hogy mi lenne a legjobb választás.
Egyik barátnőmnek Asus Tuf van és imádja.
2021. máj. 31. 16:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!