LG Tv vel kapcsolatos kérdést tennék fel, miért nem tudok felvételt készíteni?
....nos most sikerült elindítanom a felvételt, majd le is állítanom, elmentenem, ám mikor vissza akartam nézni az már nem megy :(
...mert valamiért nem mentette el, pedig azt írta ki hogy ok a felvétel leállítva, mentve :)
A tv azt mutatja üres a mappa...
Csatlakoztattam pc-hez ott PIF, IDX,STR,THM -nek tűnő kiterjesztésű filek...
Ezek egyike sem lejátszható?
Köszönöm mindenkinek aki építő jellegű hozzászólást tett és próbálta előbbre vinni az ügyemet!
Végül LG sikeresen válaszolt...bár elsőre nem jól hiszen azt mondta nem is tudok felvételt készíteni vele :( de azután helyesbítettek...végül is kiderült, hogy eddig is felvettem csak nem tudtam lejátszani :)
Egy "saját gomb " volt a lejátszáshoz :( már vissza tudom nézni amit felvettem...egyedül az a bajom már csak hogy csak akkor tudom felvenni ha azt a csatornát nézem amit fel akarok venni :( :( :(
Pont az lett volna a lényeg, hogy felvehessem azt amit nem tudok nézni mert egyszerre megy a két csatornán :) :( de mint kiderült arra van csak lehetőségem ha nem vagyok otthon akkor fel tudjam venni...de persze ez sem kevés...
Nos, erre szokta nagyapám azt mondani, hogy a tévé az tévé, a videómagnó meg videómagnó.
Örök érvényű népi bölcsesség!
Egyébként az egy transzponderen lévő adásokat tudod csak egyszerre nézni és felvenni, már ha a csatornát át tudod váltani felvétel közben.
Például nálam az RTL meg a TV2 is ugyanazon a frekvencián jön, úgyhogy fel tudom venni az egyiket, amíg a másikat nézem.
Nézd meg a csatornakiosztásod, az azonos MHz-en jövő adások jönnek egy transzponderen, ez kb. 4-6 csatorna szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!