Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » LG Tv vel kapcsolatos kérdést...

LG Tv vel kapcsolatos kérdést tennék fel, miért nem tudok felvételt készíteni?

Figyelt kérdés
Csatlakoztatva van egy pendrive de mégis azt írja ki a "tv" hogy csatlakozással az usb porthoz egy merevlemezt!
2022. márc. 13. 23:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Fogadd meg a tanácsot.
2022. márc. 13. 23:48
 2/18 A kérdező kommentje:
Vicces... próbáltam merevlemezt is és akkor is azt írja ki hogy csatlakoztassak egy merevlemezt :(
2022. márc. 13. 23:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Például tudni kellene, hogy milyen fájlrendszert tud kezelni a tévé, mire kell formázni a pendrive-ot, merevlemezt.
2022. márc. 14. 01:53
 4/18 anonim ***** válasza:
Tud-e egyáltalán felvételt készíteni...
2022. márc. 14. 06:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Lehet nem mindegy, hogy FAT32-re vagy NTFS-re van formázva az eszköz. Lehet nem mindegy a kapacitása sem, pl. meg van adva, mekkora a maximum, amit tud kezelni. Ilyenek felé kellene szétnézni.
2022. márc. 14. 07:45
 6/18 A kérdező kommentje:
5# hát nem rossz megközelítés, de a "nagyság" nem gondolom hogy akadály lenne mert gondolom /már amennyire én tudom az szokott lenni a baj hogy nagy a tár márpedig egy merevlemez nagyobb mint egy pendrive/ a formátum az már elképzelhető, köszönöm.
2022. márc. 14. 09:19
 7/18 A kérdező kommentje:
4# gondolom hogy tud mivel azt írja ki hogy csatlakoztassak egy merevlemezt....
2022. márc. 14. 09:22
 8/18 A kérdező kommentje:
3# tudni kellene ez jó ötletnek tűnik... bár most jobban belegondolva ha lejátszani le tudja a hangokat képeket videókat akkor gondolom a formázás nem lehet akadálya a felvétel készítésnek...bár ki tudja?
2022. márc. 14. 09:25
 9/18 anonim ***** válasza:

Minden le van írva a tv leírásában, el kellene esetleg olvasni. A merevlemez mérete (ha túl nagy, külön táp kell hozzá), a rajta lévő fájlrendszer típusa, stb.

Egy ilyen, semmilyen adatot el nem áruló kérdésre milyen választ vársz?

2022. márc. 14. 10:25
 10/18 A kérdező kommentje:

9# Köszönöm a kioktatást....

Lehet hogy típus specifikus a kérdésem?

Lehet...

...de általánosságban is éretlmezhetem, hogy ilyen hibával találkozhatott már valaki...persze jogos, mert nem így etettem fel a kérdést...

De lássuk csak LG 43LK5100PLA

2022. márc. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!