Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kell engedélyeztetni a konnekt...

Kell engedélyeztetni a konnektorba csatlakoztatható napelemes rendszert, ha már a házban van telepítve tetőre szerelt, adok-veszek órával ellátott napelemes rendszer?

Figyelt kérdés
Vissza nem táplálna, csak a túlfogyasztást kompenzálná.

#engedély #Konnektorba csatlakoztatható napelem
2022. febr. 21. 17:15
 1/9 Szirty ***** válasza:
100%
Ha a hálózattól nem független akkor visszatáplál. Hiába fogyasztasz 2000W-ot az meg csak 800-at termel, ez akkor is visszatáplálás.
2022. febr. 21. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam írni, de ez a konnektorba dugható dolog elég illegális és sufni tuning nak tűnik.

Egy klímát, elektromos tűzhelyet se dughatsz konnektorba, nemhogy ezt.

2022. febr. 21. 17:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez nem sufni tuning, hanem évek óta létező fejlesztés. Napelem plug&work technológia, nem igényel szerelőt. Önmagában működtetve adok-veszek óra kell hozzá a szolgáltatótól. De mint írtam az már adott.
2022. febr. 21. 17:49
 4/9 qkker1 ***** válasza:
55%
Felejtsd el azt a szart! Teljesen illegális, tűzveszélyes, áramütés veszélyes!
2022. febr. 21. 17:49
 5/9 qkker1 ***** válasza:

"Napelem plug&work technológia, nem igényel szerelőt."

Remélhetőleg ugyanaz a fázis "jön ki", mint ami a dugaljadban és nem másik, mert az szépet durranna!

2022. febr. 21. 17:53
 6/9 Szirty ***** válasza:

"Remélhetőleg ugyanaz a fázis "jön ki""

Az ilyen problémát az inverter megoldja.

2022. febr. 21. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Szóval egyeztetni kellene a szolgáltatóval meglévő adok-veszek órával is. Majd leírom mire jutottam...
2022. febr. 21. 18:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Én a műszaki része miatt nem aggódok. Mostmár eljött ez a szint is, igaz csak 750 W körüli teljesítményben. A lakás elektromos hálózata is rendben van, elbírja. A papírozás a kérdés itt.
2022. febr. 21. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
45%

adok-veszek órával nem táplál vissza?

Te érted mit írsz?

2022. febr. 21. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!