Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A kérdésem hogy a testvéremel...

Turai Lajos kérdése:

A kérdésem hogy a testvéremel egy házban lakunk de használja a netem és mások is meglehet változtatni úgy a kódot hogy csak én tudjam?

Figyelt kérdés
Meglehet változtatni hogy csak az tudja használni akinek én engedélyt adok rá

tegnapelőtt 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Meg. De miért nem használhatja a testvéred a netedet ha együtt laktok?
tegnapelőtt 13:06
 2/6 anonim válasza:
65%
Megváltoztathatod, de tesódnak is joga van használni, de meg kell beszélned vele hogy csak úgy senkinek ne adja meg a jelszót
tegnapelőtt 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Mikor utaljara neztem ilyesmit, akkor az engedelyezett eszkozoket is kulon fel lehetett sorolni (un. MAC cim szerint). Ha ezeket megadod, akkor hiaba adjak tovabb a jelszot, az nem lesz elegendo, amig az eszkoz nincs a listan. Felteve hogy van ilyen lehetoseg a te esetedben (a szolgaltato altal biztositott doboz vagy esetleg a sajat routered beallitasai kozt).
tegnapelőtt 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

lépj be a ruter vagy modem beállításaiba és ott meg tudod változtatni.

Ilyesmit keress, és írd be a böngészőbe.

192.168.0.1

192.168.0.2

192.168.1.0

192.168.1.1

192.168.1.2

192.168.2.0

192.168.2.1

192.168.2.2

Sokszár rá is van írva a készülékre, jelszó ha nincs ráírva akkor: admin, felhasználónév, ha nincs: admin.

Értelem szerüen ezeket sem árt megváltoztatni.

tegnapelőtt 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
MAC szűrést is be lehet állítani. Hiába tudja a kódot, csak az az eszköz tud csatlakozni amelyiknek a MAC címe engedélyezve van a routerben.
tegnapelőtt 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
66%
milyen net ez vezetékes vagy mobil ?
tegnapelőtt 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!