Tudnátok segíteni ebook olvasó ügyben?
ReadEra olvasót használok telefonon,de szeretnék venni egy rendes ebook olvasót. Milyet vegyek,ami viszonylag olcsó és kompatibilis a már letöltött könyvekkel? Pl.: Pdf,epub,mobi és a többi,amit a ReadEra tud.
Gondolom a kérdésből is látszik, hogy egyáltalán nem értek hozzá.... így minden tanácsot szívesen fogadok.
Jelenleg nekem is Kindle Paperwhite 2-m van, bár nekem anno, mikor vettem, szempont volt, hogy kifejezetten nem akartam, hogy legyen háttérvilágítása. Ha azt akarnám, akkor vennék egy tabletet. A Kindle-m érintős, wifis. Előtte egy Wayteq-et vettem használtan vaterán, az elég alap olvasó volt, viszont annyira jól voltak elhelyezve a gombok oldalt, hogy egyszerűen imádtam a használatát, pont kézbe illett, lapozáshoz csak az ujjamat kellett fél centit arréb rakni. Sajnos feladta a harcot szegény.
Ha nem akarsz drágát, szerintem érdemes a használtak között is szétnézni.
Huh, nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Árban kb 20 000-re gondoltam. Bár nem tudom,ez mennyire reális az elvárásaimhoz.
Az, hogy gombos vagy érintős igazából másodlagos. Gondolom a gombos hátránya, hogy előbb tönkremegy,de talán nem sokkal hamarabb mint,a másik.
Igazából számomra a háttérvilágítás elég fontos mert,sokat olvasok este is. (Akkor pl férjem miatt pont ezért nem tudok hagyományos könyvet sem olvasni.) Emellett jó lenne,ha lenne bennt beépített angol szótár. (Szoktam angol könyvet olvasni,de szükséges hozzá a szótár néha.)
20-ért nem nagyon kapsz háttérvilágításosat.
Jó minőségű, szemet dédelgető képernyős a Kindle paperwhite, de az meg pláne nem húsz.
"Ha azt akarnám, akkor vennék egy tabletet" Tudod, a háttérvilágításos olvasó meg a tablet, az annyira egészen más, mint a vitorláshajó meg az űrrakéta.
"értem én"
Dehogy érted. :D Ebből derül ki, hogy nem érted:
"ha már világítana, meg elég nagy lenne olvasáshoz is, akkor tabletet használnék"
Ismétlem: ég és föld a különbség.
"Azért köszi a lepontozást."
Jelenleg 53 %-on állsz. Ahhoz legalább 4-5 lepontozó kellett.
Ha rákattintasz, látod, hogy kettő pontozás van. Súlyozott átlagot számol már jó ideje az oldal, a pontozók százalékai lapján.
De jó, akkor nem értem, legyen igazad, nehogy véleményem lehessen. :)
Minden véleményre kattintva, ami 100 %-on áll, azokra is ugyanaz a kettő karikázott szám, 75 meg 66 jön fel, azaz az mit is jelent? E kettőből melyik a 100?
Lehet véleményed, isten őrizzen attól, hogy én ezt kifogásoljam. Itt arról van szó, hogy a véleményed nem fedi a valóságot. Olvasni az ebook képernyője jó, elsősorban a kindlié, a többi csak utána kullog. Hogy egy egészen elhanyagolható fontosságú (már amikor éppen nem az az egyetlen tényező, ami számítana, például júliusi napsütésben erkélyen próbálva olvasni) szempontot említsek, a világ minden fényforrása beletükröz a tablet képernyőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!