Mennyire jó egy AliExpress ebook olvasó?
Figyelt kérdés
Valakinek van tapasztalata, hogy az innen rendelt készülékek mennyire kompatibilisek az ékezetekkel?
Attól tartok, hogy ha magyar könyvet akarok olvasni, az ékezetes karaktereket nem tudná megjeleníteni.
(Az ha csak kicseréli az á→å az nem zavar. De nem tudom, hogy nem e tesz négyzeteket/kérdőjelet az összes helyére)
2021. jan. 2. 15:20
2/2 anonim válasza:
Ez már évtizedek óta nem probléma. Elég sokan rendeltek már kínai cuccot, és nem hallottam eddig ilyen jellegű panaszról. Legrosszabb esetben telepítesz egy új karakterkészletet, de szerintem nem lesz rá szükség. Nem hülyék ők sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!