Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni az E-book...

Tudnátok segíteni az E-book olvasó használatában?

Figyelt kérdés
Ha jól értelmeztem, ezeket a könyveket meg kell venni, amiket megtalálok rajta, de többen mondták, hogy vannak alapból letöltött könyvek, ezeket én nem találom. Láttam olyan könyveket, amíg 30 napig ingyenesek, de ha rányomok, hogy olvasás, akkor sehogy sem enged oda, ahol mar olvasni lehet. Ha tudnátok ezekben segíteni, illetve bármi fontosabb/érdekes infótok van, azt szívesen várom!:)
2021. júl. 17. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden könyvolvasó más. Van olyan, ahol találsz gyárilag feltöltött, olvasható könyveket, van olyan, ahol csak idegen nyelvűek vannak, némelyiken semmi nincs. Legjobb, ha te magad töltesz le a netről olyanokat, amik tetszenek. A gyárilag feltöltöttek között kevés igazán jó könyv van.
2021. júl. 17. 16:41
 2/11 belapus ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy az olvasó típusának ismerete előnyt jelentene a válaszok megadásához.

Nincs kötelezve a gyártó, hogy könyveket biztosítson.Ha vannak is rajta, azok vagy ( egyébként is ) ingyenesen hozzáférhetőek vagy csak promóciós jelleggel néhány oldal elérését teszik lehetővé.

A mek oldalán elérhetőek könyvek.Tölts le néhányat számítógépre, és ahhoz csatlakoztatva az olvasót, másold át ( ahogy a használati útmutató leírja ).

Az is lehet, hogy előbb fiókot kell regisztrálnod, hogy elérd az általad látott könyveket.

2021. júl. 17. 16:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Kettes jól mondja, sokat elmond az olvasó típusa. Nekem van egy Kindle is, azon nincsenek feltöltött könyvek. A MEK-en kívül is tölthetsz le könyveket, csak be kell írnod az író nevét és a könyv címet a keresőbe. Ha van wifi az olvasón, akkor valószínűleg létre kell hozni egy fiókot, és akkor nem kell a számítógéphez kábellel csatlakozni, elküldheted e-mail-ben.
2021. júl. 17. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak e-könyvek pénzért és ingyen is, kicsi az átfedés, az ingyenesek többnyire olyanok, amiknek a szerzője/fordítója 70 éve halott, így lejárt a jogvédettsége, vagy újabb, de ezek között viszonylag kevés az értékelhető. Pénzért vehetsz pl. könyváruházak weboldalán, ingyenesek főleg a MEK-en vannak, de itt elég hullámzó a minőség, mert a régiek nagy része Word-ből átkonvertált fájl, és sokan küldenek be saját irományokat. Maga az oldal kritikán aluli, de ha sok időd van, ki lehet szúrni jobb olvasmányokat.

[link]

2021. júl. 17. 18:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Uhh, igen, bocsánat az lemaradt, nekem is egy kindle van. De az jó ötletnek hangzik, hogy a gépről átteszem:) Ha nem sikerül lehet visszatérek segítségért:D
2021. júl. 17. 18:41
 6/11 A kérdező kommentje:
4-es: köszönöm szépen, majd ránézek az oldalra!:)
2021. júl. 17. 18:43
 7/11 A kérdező kommentje:
úú srácok, e-mailről sikerült elküldeni egy könyvet, de nem találom, hogy az e-bookon hogy lehet megnyitni, vagy eljutni az e-mailig
2021. júl. 17. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Majd szinkronizál automatikusan. A MEK-ről is tudsz küldeni közvetlenül. Keress MOBI, PRC, esetleg PDF fájlokat.
2021. júl. 17. 19:35
 9/11 belapus ***** válasza:

Regisztrálnod kell az olvasót ( tkp. létre kell hoznod ( ha még nincs ) egy fiókot ), ekkor kap az olvasód egy egyedi e-mail címet, és arra kell küldeni a könyvet.

[link]

[link]

Ez pedig a Prohardver topikja...

[link]

2021. júl. 17. 19:46
 10/11 A kérdező kommentje:
én sima e-mailről küldtem, a kindle által megadott e-mail címre, de akkor az amazonnak az email részéről kell, vagy egyáltalán van ilyenje. Igazából azt sem értem pontosan mi az az amazon, én eddig onnan csak rendeltem:D
2021. júl. 17. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!