Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni az E-book...

Tudnátok segíteni az E-book olvasó használatában?

Figyelt kérdés
Ha jól értelmeztem, ezeket a könyveket meg kell venni, amiket megtalálok rajta, de többen mondták, hogy vannak alapból letöltött könyvek, ezeket én nem találom. Láttam olyan könyveket, amíg 30 napig ingyenesek, de ha rányomok, hogy olvasás, akkor sehogy sem enged oda, ahol mar olvasni lehet. Ha tudnátok ezekben segíteni, illetve bármi fontosabb/érdekes infótok van, azt szívesen várom!:)
2021. júl. 17. 16:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az e-mail-jeidet, megerősítést szoktak kérni, addig nem megy át a könyv. Az is lehet, hogy közben lejárt a megerősítési idő, akkor újra el kell küldeni. Egyébként most élő íróknak is sok könyve van fent a neten, pl. Ken Follett, Frederick Forsyth, Jeffrey Archer. Az elmúlt években több ezer könyvet töltöttem le, a MEK-et ritkán vettem igénybe. Ott főleg olyan könyveket találtam, amik már régóta megvannak nekem. Ha majd belejössz a "vadászatba", nagyon fogod élvezni! Jó szórakozást!
2021. júl. 18. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!