Dell 0hy9jp alaplaphoz tudnátok e 500gb nél nagyobb ssdt ajánlani?
Figyelt kérdés
Bővebben kifejtve. Szeretnék egy ssdt venni a gépembe mert nincs elegendő tárhelyem, és arra menne a rendszer meg minden egyéb, mert most egy hddn van minden ami csak 250gbs. Annyi problémám van hogy nem tudom milyet válasszak keretem rá 30-40 ezer de jó lenne ha, nem menne 40 fölé és ha, esetleg van 30 alatt akkor az tökéletes lenn.Egy több mint 500gbs ra gondoltam és ha, tudnátok mondani olyat ami esetleg még passzol is az alaplaphoz azt megköszönöm.2022. jan. 31. 17:09
1/1 szántóvető 

válasza:

a valós írási/olvasási sebességüknek nézz utána.a samsung jó márka,de az elég drága ebben a méretben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!